mert pár hete amikor 600 alatt variált és próbált megindulni gyűjtögettem (hígítottam) hátha csak meg ugrik és akkor fogok rajta valamennyit a konzum meg akkor még bőszen ment le (azt is hígítottam),egyébként nem nagy a különbség az app javára. nem.
ja és 4IG-et most növesztik ki a földből, alacsony kapitalizációja van még mindig (tiszta KONZUM 2017 eleje), piacin vett bele a KONZUM PE 4e-n, nagy benne a potenciál
OPUS a bankautomatájuk, ott van nagy forgalom, onnan veszik ki a CASHt ("kicsit" túltolták) KONZUM robbanás előtt áll, azt csak azért nyomták le, mert OPUSból nem tudta kivenni eleget (OPUS túlárazott, KONZUM nem) APPENINN mintha ilyen "konzervatív tőzsdei cég" pályára került volna állításra, ezt szerintem nem fogják rángatni, lehozták reális árazásra és lassan fog visszamenni emelkedő pályán, akár évek alatt 1000felé CIG egy szakirányú cég, önjáró, nincs a Mészáros-varázslat hatása alatt persze ezek csak benyomások
Szia, pontosan ebből látszik, hogy irányított az egész. Ezért ne is keress logikát benne, mert nincs. Mi most be lettünk terelve a szopó utcába, de remélem, hogy nem sokára kiengednek.
Sziasztok! Tudjátok azon töröm a fejem, hogy ha az ÖSSZES ML papír lefelé van koordinálva-nyomva, akkor a 4iG hogy tud limitre menni? Figyelgettem, de végül nem vettem bele, annyira nyomva van minden ML. Ez az egy meg persze rallizik...ami nincs. Utolsó kötésár
566
Utolsó kötés
30
Kötés ideje
16:07:56 Napi változás
0
Napi változás %
0,00
Forgalom m Ft
21,38
(UP)PENINN