Jó reggelt! Borzasztó, hogy ez zöldet jelent... Utolsó kötésár
575
Utolsó kötés
1.000
Kötés ideje
9:08:13 Napi változás
7
Napi változás %
1,23
Forgalom m Ft
0,58
Nekem majdnem 2 kellene belőle a Konzumban és Opusban is, úgyhogy még mindig jól állsz. ;) És szerintem ha nagyon zavarna, akkor ezt a 15%-ot is könnyedén be tudnád nyelni a tavalyiból, utána
pedig kereskedhetnél szabadon. Aki nem használ stoppot az így (is) jár(hat). De továbbra is azt mondom, hogy felesleges idegeskedni. Nem változik semmi attól, ha minden nap szidtok mindenkit (nagytulajok, eladók), mint a bokrot. Egy csomó más értelmesebb dolgot lehet csinálni ehelyett. ;)
Van összefüggés, el kell ismernem. Vagy adják ezt is Konzumék vagy a fosósok dobálják, itt már persze bukóban, mert félnek vagy mert Opust, esetleg Estmédiát akarnak venni mindenáron ;)
Az a rettenetes gondolatom támadt, hogy ezek amit kiloptak a költségvetésből azt betolták a tőzsdére és most innen is kilopják. Nem azért, mert megérdemlik, hanem mert megtehetik....
ezeket se tudjuk, amiket írtok, ha meg mégis lennének limitek megvonnátok a vállatokat....elég h leviszik a kívánt szintre és bejelentik a tutit pl v felvállalják h hazudtak, becsaptak mindenkit egy életen át...?
Ezt írtam tegnap,nem lennék a beragadtak helyeben a meszaros papíroknal. Folyamatos lemorzsolódás és mindig elhitetik,hogy majd most fordul. Aztán ez csak újjabb kitömötteket hoz magával. Így még majd ha valamikor fordul a felfele vezető út is egyre nehezebb lesz....
Törölt felhasználó2018. 10. 01. 17:32
Néha a veszteséges pozit is zárni kell. Csodák vannak, de ez tőzsde. Tavaly kereshettünk, idén a nincs ingyen ebéd muzsika szól. Át kell állni fejben, hogy itt se napos limit nem lesz már, se olyan vonatindulás, amiről lemaradnánk. SZERINTEM.
(UP)PENINN