azért az siralom h még itt is, ilyen szinten is tőzsdén kell adniuk, övék az ország és bazzeg nem találnak jobb megoldást ennél, hiába írtunk, kérjük, darálnak tovább, félelmetes és szomorú, irdatlan lopott pénzek fölött rendelkeznek és még nem kis veszteséget is okoznak olyanoknak, akik keményen megdolgoztak, ezért a pénzért, oké h ez a tőzsde, ez is benne van tudom, de egy olyat is érzékelek h még direkt is feszítik a lehető legtovább ezt a dolgot, hogy minél több ember adja fel, miközben pl megfelelő KOMMUNIKÁCIÓVAL esetleg, sőt biztos komoly veszteségektől óvhatnák meg aszokat, akik bizalmat szavaztak nekik...
Lehet ők is már kiszállnának , de nuku vevő. Aaa hullarablók azok is. Ahol az a genyo pénz van minden alja ember megfordul. Kibaszott nagy bukó az évem...
Hát én 495-ön ott vettem egy adagot opusból. Hagytam még zsét egy esetleges rés töltésre de igazából nem tartom valószínűnek. Persze egy pánik szerű leszúrásba meglehet.
Nekem is ez a véleményem. Ha igaz, hogy 5 éven belül 4-5-szörösére fog nőni a cég, az azt jelenti hogy 5 éven keresztül évente kb. 40%-kal fog növekedni a bevétel, a megelőző évhez képest :))
(UP)PENINN