Vettem én tavaly is, Opust, Konzumot, Appeninnt. De tudom mi van ezek mögött. Mivel úgy néz ki ez a brancs marad jó ideig, van bennük szép növekedési lehetőség. Most valamit trükköztek az Opus gyorsjelentésben, de attól még adott. Az Appeninn jelentés mikor jön már? Most végleg külön pályára állhatna egy szép jelentésre, s az Opusból jönnének is àt sokan szerintem.
ezt nem értettem nálad ! Én elfogadtam hogy miért nem veszel ML papírt Kimpaa , de nem értettem , hogy akkor mit keressel az App ban ???? De mindegy is ...csak furcsáltam .... amúgy az Ott one nu k nem NER papír annyira mint Opus , ez oké, de Szijjártó mégis benne van ...akkor ? Szerintem meg ha egyszer kapnak Paks megrendelést akkor emlékezz rám !
das Lopás minden téren, ez a NER ;) Tudtuk, mikor ezeket a papírokat vettük. Remélem a fosósok már kiléptek ebből, remélem nem adják az Opus miatt ezt is majd...
Ugyan már ! A németek sem különbek ! Ez nem magyar tipus ! A világ is mindig így ment ! Számomra a NER azt jelenti , hogy összefogás egy közös célért ! Ennyi ....
(UP)PENINN