Én is tűkön ülök… szerintem nagytárgyalásban vannak. Azért nekik brutális a gyártó kapacitásuk van, az is alku alap! Nem sok ezzel foglalkozó cég van, aki ontani tudja magából megnövekedett igényre a termékeket… piaci szereplők is tudják a tavasz kapósan indul majd :)) Ha tüzéptelepem lenne még most tölteném fel hegyekbe a szigetelést! Szezonra tuti nem lesz olcsó… mert brutális lesz a kereslet EU szerte.
Majd irok csak itt más az idő, megyunk sétálni meg kirándulni.Legjobb eddig nekem a Concha Y Toro borászat volt, ez a világ 4.legnagyobb pincészete.Lehetett kóstolni is.Majd dél fele még irok csak keresünk vmi ebédet is.
Én is így vagyok vele, elkezdtem átsúlyozódni. Master lehet szerintem nagy tűzijáték! Amikor kimegyek a teraszra érzem csíp a hideg… mindig eszembe jut sokaknak nem jól szigetelt a háza… lesz ám gázrezsi… Szerencsére nekem nagyon vastag grafitos van fent! Pár éve, mikor csináltattam nem volt még ez a rezsi félelem. Mondtam a legnagyobbat, ami csak van… kőművesek hüledeztek. Minek az? De ők felrakják… de nem értik. Most alig van számlám… klima is alig megy a nyáron, elég egy 3,5 kw-os Split az egész házra! Idei tél sokkal keményebb, szerintem ez durvul is még… nagyon az elején vagyunk. Sokan nem törődtek ezekkel a dolgokkal, mert enyhe telek voltak belefértek a rezsi stopba… most nem így lesz…
lényegesen több a baj ott, mint "kis hiba %". A határozatban lényegében fel kellett szolítania az MNB-nek az Alfát, fizesse ki az ügyfeleket! (ezek szerint jogtalanul nem fizet sorozatban) Mintha az állam nem fizetné ki a kuponokat vagy a tőkét sem a kötvények után. Erre van egy rövid szó. Az is sokat elmond, hogy felszólítja az MNB az Alfa biztosítót, szüntesse be a tisztességtelen gyakorlatait. Higgye el én is bele látok, nem csak a magyar piacba, de elhiszem hogy érdekből védi a mundér becsületét, csak nem véletlenül zajlanak ott nagyon komoly eljárások jelenleg is. Azonban ezt mondja el, legyen szíves, a Budacash és Questor ügyfeleknek, ott is kognitív disszonancia redukcióval kezdődött a dolog. Mint nálunk a CB, DB-botrány. Pedig nagy nevek (voltak).
Az Alfa botrányból bármiféle következtetést levonni hiba volna! Mindenhol vannak hiba % ok! Azért nincs ott akkora baj.. :) Lehet kicsit jobban belelátok! Csak hergelésre jó a téma...morzsa az egész!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky