Huhú, ha ezt lezsírozta Szijjártó ez plusz 1,5-2 % :) Amúgy örülök nem valami afrikai népirtó rezsimmel tárgyalt, vagy valami szélsőséges arab állammal… végre jó dolgokat csinál ez a Szijjártó!
Én sajnos, csak pontyot szerzek 4-en vagyunk rá :) Abból ketten esszük… hiába csinálom szálka mentesre a halászlevet. 2-3 pontyfej bele, plusz 2-3 kg húst lepaszírozok… paprikám nekem is házi. Kint bográcsban csinálom, nem csak azért mert jobb íze van… feleségem a szagát sem bírja :( Pedig rakok bele vagy fél kg tejet és fél kg ikrát is. Még reggelire is azt eszem karácsonykor meg apám is…
Ha Balin ott van a Molban emelkedés van, nem szabad kisütni, igazi aranybánya most az nekem.Keverek is 1 adagot még..kozben mézem a döglött aktákat a prime-on.
Hi’ Geri!Nem vettem,van Balcsin nyaralóm,horgásztanyám,ilyentájt hozom haza a halakat.Holnap össznépi halãszlé főzés az őszi fogásokból!Halak:Harcsa,törpeharcsa,keszeg,balin,fogassüllő és természetesen ponty.Egyébként ha ilyen halaid vannak és jó minőségű paprikád már nyertėl!
Én is vennék sok féle papírt, de otp kb. Bvps 1,15 eps 4350 Ft környéke rendkívüli osztalekkal. Miért cseréltem le? Meg mire? Ciget veszek ha van valami bevétel...
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky