Július 6-án 15.00 órakor lezárjuk ezt a rendkívüli négy hónapot. Összefoglaljuk az elmúlt időszak legfontosabb pillanatait, eredményeit és tanulságait.Együtt elindítunk egy új korszakot, meghatározzuk a következő időszak céljait és mérföldköveit. A feladat sok, az idő kevés, mindenkire szükségünk van, hogy leváltsuk ezt a rendszert! Itt az idő, hogy mi magyarok összefogjunk! A rendszerváltás csak Veletek sikerülhet! A rendszerváltó tagsággal rendelkezők meghívást kapnak (emailben) az élő eseményre is, és közülük 600 fő személyesen is részt tud venni az új korszak első rendezvényén. Mindenki más online követheti az eseményt itt a FB-on, vagy a Youtube csatornámon.
Csak finoman jelzem, hogy MP szombaton posztolt, hogy Portugáliában pihen. Két nap múlva a legnagyobb jobboldali portugál párt bejelentette hogy csatlakozik OV vasárnap létrehozott patrióta EU frakciójához. Csak ki ne derüljön, hogy Peti lett kiküldve letárgyalni. 😃
Sokan vagyunk, akik nem Gyurcsánnyal akarjuk legyőzni Orbánt. Te meg MP-rel nem akarod legyőzni őt. Mi abban a meglepő, hogy tisztogatják a hozzászólásokat? Ez pártfüggetlen. Mi sem vagyunk jobbak. Az egyik topicgazda törölte az egyik hozzászólásomat. Azóta kerülöm a topicját, de maradtam a fórumon. Tudom, hogy az ep-választás után gyászolod a momentumot. Én már akkor elkezdtem gyászolni, amikor belépett az összefogásba. Még mindig van rá lehetőséged, hogy a dk-ra szavazz, mert a dk egyelőre csak összetöpörödött, de még nem semmisült meg vagy válassz egy kis pártot. Mit hoztunk a nyakunkra? Szerinted maradjon Orbán a nyakunkon? Jobb MP-nél?
Igen, úgy tűnik, kezd forrósodni a hangulat. Megy a gyalázkodás.... Látszik, hogy az emberek türelmük végéhez érnek, pedig még a java csak ezután jön.... elbocsátások, elszegényedés, stb. Lassan már mindegy, hogy ki, de valaki állítsa már meg az elmúlt 14 év ámokfutását. Ha ez a valaki Magyar Péter lesz, akkor ő.
endszerváltás 2026- Új korszak kezdődikKedves Barátaink!Örömmel
hívunk meg benneteket egy különleges stream eseményre, ahol Magyar
Péter összefoglalja az elmúlt három hónap eredményeit, történéseit és
tanulságait. Az esemény során Péter elindít egy új időszámítást, ahol
meghatározzuk a következő időszak feladatait, irányait, céljait és
mérföldköveit.Az idő kevés, a munka sok, a rendszerváltás csak együtt sikerülhet. Tarts velünk Te is!Időpont: 2024 július 6., 14.30-17.00 Helyszín: Online Stream Magyar Péter Facebook és Youtube csatornáján: https://www.facebook.com/peter.magyar.102 https://www.youtube.com/@magyarpeterofficial(A rendszerváltó tagsággal rendelkezők személyes meghívót is kapnak.)Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy aktívan részt vegyél a rendszerváltásban és közösségünk jövőjének alakításában!Üdvözlettel, TISZA Párt Kevesebb jelenjen meg
messze van az még.én simán el tudom képzelni a fidesz bukását és 2030ban a megszünését is-és mi van ha ezt orbán találta ki-és magyar pétert tényleg megtévesztésnek orbán találta ki.simán benne van a pakliban-orbán egy oriás megtévesztő és hazudozo .ezt mindenki tudja és látja már.nem zörög a haraszt
/ TISZA PÁRT/