jó kérdés, nekem nincs :) az otp az idei év legjobb befektetése volt sokaknak, én állandóan túlértékeltnek tartottam, tartom, soha nem vettem, bár nem is shortoltam. 2900 az egyik korrekciós szintje a tegnapi csúcs után... őszintén szólva nem tudom synit a reggeli kapkodás után már vissza is vettem... otp - 2900-ról talán nem esik lejjebb most (???) ha bizonytalan vagy, add el a felét, ez a jól bevált aranyközépút... :)))
Törölt felhasználó2003. 10. 10. 10:18
A papír ideje lejárt. Nagyon szép emelkedésnek lehettünk szemtanúi. Az emberek javarésze eladja a blue chip papírokat,és lassan a kispapírok lesznek a befutok! Pl.:Econet,phylaxia, humet
Törölt felhasználó2003. 10. 10. 10:04
Laurion: Van egy kevés OTP-m. Szerinted eladjam? Késõbb vissza tudnám vásárolni olcsóbban? Én ma emelkedésre számítottam, így megleptek az események. :(
Érdekes... szinte teljesen felborul a mérleg az eladói oldalra: 45-ön, 50-en 30K eladó, összesen eladó 960-ig 42K Vevő viszont 40-en és 35-ön csak 6K összes vevő 920-ig 16K és az eladók szórtak: a két ominózus szinten 25 ajánlat vár!
3030 körül jól éreztem a short szagát, csak olyan sokan vagyunk a piacon, hogy nem lehet szépen kifuttatni a helyzeteket, mert korábban indítanak mindent, nehogy más indítsa. :)) Módosítom a zárót, mert nem ment 3050-ig. Laurion 2950. Majd a 12. tipp már egész közel lesz :))
fél milliárddal húzták fel 3000-re, és egy felet már el is szórtak 3000 fölött. n12-re 2md a forgalma, a 3000 felett tartáshoz erős utánpótlás kell, az viszont temérdek pénz fél ötig. Ezért ma még szerintem is 3000 alatt zár. Még annyit várnék, hogy meddig húzzák félidőig. Bőven napi csúcs alatt zár majd, csak azt a csúcsot nem látom még. 3050-ről indul az első shortom. Ha elmegy addig. :)) Laurion: 2998
Ez az OTP nagyon nehéz kérdés... Szerintem most már technikai korrekció jön. Az az érzésem, hogy ma zárásig nem tartja meg a 3000 feletti árat. OTP záró tippeket kérek! Zolko: 2989 Ft
Igen. Lassan a fundamentumoknak már nem lesz jelentőségük, simán venni kell egy szép portfoliot a lemaradókból :)) Synerdzsóval mi a helyzet? Azt számolgatom, hogy bőven visszaadhatták már a reggeli vételeket. De lehet, hogy nem... :)) Szóval synivel 600-ra, rábával névértékre... meg lehetne játszani :) OTP-nek hol van a következő fibonaccija? Csak a short miatt kérdezem. 3050-ről beshortoljuk? :))) Vagy inkább az erkélyről szórjak ki pár tízezrest? :))
TIPPSAROK