Vivát OTP! :)) Tipp: Az OTP-ből rengeteg lé áramlik ki 3000-en, és a kicsit lemaradó Matávba is megy majd belőle szépen! 10000-es BUX-nál szégyen lenne, ha legalább 900 nem lenne a Matáv is! 830-ról már van, most vettem még hozzá 850-en! Zolko! Mit szólnál egy revanshoz a múltkoriért? :))
Törölt felhasználó2003. 10. 09. 10:40
Kicsit epigon a belépő, belátom. :) Megjöttem a mézeshétről, szenzációs volt! - Most aztán igen nehéz visszailleszkedni a mindennapokba. Látom az index közben elszállt... De miért esik a Brau? Ennyire pesszimista ez az ország? :)) A fórumot is fel kellen pörgetni kicsit, 1 hét alatt alig találtam új beírásokat! :)
sziasztok! "Egyéb piaci információk szerint short pozíciók zárása zajlik, mintegy 100-200 ezer darabos nyitott short pozíciót vettek fel a befektetők 18,000 Ft felett." Namarmost a short nem azt jelenti, hogy magas aron veszem meg a reszvenyt es alacsony aron adom el? Akkor hogy lehet hogy 18-nal vettek fel a shortot es most zarjak? Koszi a valaszt elore is! Bigbold
Törölt felhasználó2003. 10. 06. 16:13
Heló. próbálok Forrás Rt.-ből képbe kerülni, mert elég látványosat esett az árfolyam és van érték a cégben. Meg vannak gyanús körülmények is. Mit lehet tudni a Dona Döméről, illetve szándékairól? Ti műértők vagytok, biztosan van sejtésetek, hogy itt az Arago cinkosáról vagy ellenlábasáról van-e szó. Lehet, hogy titokban megegyeztek a héttérben? A másik ami foglalkoztat, hogyvajon merre halad majd tovább a kurzus? Ez most a viharelőtti csend lenne? készül itt valami vagy a lassú elmúlás napjait éljük? Kiváncsian várom reflexióitokat itt is. (:
Olyan vagyik ma mint egy pincsikutya. Elhatároztam, 2280-körül, hogy veszek Antennát. Folyamatosan pakolgattam feljebb és feljebb a vevői oldalon, de csak rohantam a piac után. Folyamatosan szedegették ki az eladókat és a vevőknek senki sem dobta oda koloncként a részvényeit. A tapaszatalat ilyenkor az mondatja velem: NE rohanj a piac után. Leállok. Szomorú vagyok, mert 2300-on gondolkodtam, hogy beleveszek, de inkább beálltam a vevők közé. Bízom benne, hogy nap végére alábbhagy a lendület és visszaadják 2300-ig (ahogyan eddig már sokszor megtörtént).
Köszi. Mintha lenne benne kraft. Meglátjuk. A jelenlegi portfolióm az álláspontodat erősíti: Econet (70-en most el egy kevés), Phylaxia, Agrimpex (ma csíptem meg egy csepp csomagot), Synergon, Danubius. Komoly papírok! Hej!
Zolko! erre most én mondom Neked, hogy bátor húzás volt: általános fel-korrekcióban egy 500-on kacsázó Synergonba belevenni?! bátor lépés... :)) én Synit akkor szoktam venni, amikor a 400-as régióból kapaszkodik vissza, úgy 480-500 között... Hajrá syni! egyébként úgy tűnik, most van az, hogy néhány kicsit meghúzgálnak :)))
TIPPSAROK