Megegyeztünk, lehet hamarabb is :) mondjuk szerintem van egy nagtív kimenetel, ami nem igen fogja engedni, hogy továbbra is ilyen tempóban emelkedjen. (ajánlom Zelena János írását a másik topikban) Matáv? nem vagyok képben, de részemről magában a szolgáltatásokban nem látok nagy kiugrást, talán majd jövőre, ha már egyértelműen növekedik a gazdaság.
Szerintem hamarabb meglesz a 7000ft nagyon adott hozzá minden...A matav viszont egy hulladék papir 800 felett nem érdemes belevenni és nemsok esélye van arra hogy átuti az 1000-et....
Mennyire elcsendesult a piac. Jobban szeretem amikor pörgés van de ki nem?:)))) Most szerintem enyhe mozgás lefele vagy még ma délutan vagy hétfon meg go ismét felefele.
egyébként ha minden marad így, akkor péntekhez és az előző két naphoz képest mindez csak szerény korrekciónak tűnik. Ennek ellenére még mindig úgy látom, hogy a matávból jól szálltam ki, 850-60 között küzdjön meg nélkülem, túl nagy ott az ellenállás, aztán az eldobott 1% után ismét közös lehet az utunk. Persze a du tartogathat még meglepetést, de ez eddig nem néz ki rosszul...
szívesen :) Synit néha öntögetik, de még mindig masszív vevő(k) van(nak), ezért mégsem számolok korrekcióval a mai napra, A korrekció 600 feletti záróról indul majd...
- unalmas állandóan csak a chartokat figyelni, meg olvasgatni. alkotni is kell! :)) - tanulhattok a hibáimból - kedvet kaphattok a fórum pörgetéséhez - lassan Zolko is felébred majd, és lesz mit olvasnia... :)))
Törölt felhasználó2003. 10. 10. 10:27
Hova eshet még a papír? Ennek ellenére érdekesen alakul a könyve.
Törölt felhasználó2003. 10. 10. 10:25
Forditsuk komolyra a dolgokat! Ki mit tud az econetről? Rövidtávon megérné-e beszállni a buliba?
TIPPSAROK