Mindenképpen 7k felett. Ha szerencsém van akkor még ezen a héten átüti. De mint tegnap irtam neked én is éreztem vmit a fotexbe de csupán ez csak megérzés volt...
Sziasztok! Először is Laurin és Zolko gratulálok a Fotexhez nekem most molba van apénzem de már kezdek szépen állni... Csak igy tovább nektek a folytatásba
Szívesen! Ki is szálltam a hajóból... Lehet, hogy túl korán, de a 10% feletti profitot (2 nap alatt) realizálni szoktam. Én már csak ilyen konzervatív speki vagyok.
vagy az előbb valami Richter nevű részvényt is... :))) szerencsére ma távol állt tőlem a Richter short gondolata, a másik 3-é annál közelebb :)) Sőt még a Graphit is el tudonám képzelni..., most hogy a longokat már eladtam belőle :))
ha más nem, akkor pl az, hogy az eddigi rallyben élenjáró papírokból forró tőke is áramlik ki, mely vélhetően a magyar piacon keres magának új gazdát, és jó pár kimaradt papírt meghúzhatnak, amúgy istenesen :) - mai példák: Rába, Danubius, Fotex, Linamar stb..., múlt heti pl Synergon
Kedves Feleim! Mire alapozzátok a Fotex szputnyikot? Mint laikus: a BUX lassan eléri a 10.000 pontos határt ami egyben szerintem pszhilógiai is. Eddigi rallyból kimaradt papír miért éppen most robbanna? Van ennek v.mi fundamentális alapja tán?:)
Syni könyvből folyamatosan veszik ki az eladási ajánlatokat - lassan kiürül 580-ig... :)
Törölt felhasználó2003. 10. 13. 16:18
Zolko én is gondolkoztam a fotexen és én is hamarosan valami nagyot várok tőle. De szerintem ami most fog nagyot boomolni az a mol lesz minden adott hozááá és hamarosan 7k felett lesz....
Úgy látom és érzem (természetesen poziból is), hogy eljött a FOTEX szputnyik ideje. Szépen nö a forgalma és araszolgat a papír felfelé. 140 fölött széttépik!
TIPPSAROK