Igencsak nagy esés lehet ma délután is. Valahogy nincsen komoly vevő a piacon. Eladó sincs komoly, de kicsit komolyabb, mint a vevők. (Uramisten, ez a mondat...)
Laurion! El kell, hogy keserítselek, de kivettem az ajánlatot a Humet-ből. Basszus. Utána röviddel ráadták. Tehát nem én voltam. De úgy látszik az illető hasonlóan gondolkodik... Annyira azért nem sajnálom. Majd veszek 130-on.
902-n stop, 903-on vesz, és átfordít longba... Miattam az is jöhet :))) Forrás: bátor - gondolom magától vette, de akkor most olcsóbban kellene betennie a maradékot... Zolko! Tiéd a Humet! Hahó árfolyamkarbantartó! nem 160-on kellene nyomulnia? :)))
MATÁV 900-ról kemény short! :)) MOL-t nem bántom, kiszámíthatatlan az oroszok miatt. Richter 21000-ről kemény short. OTP 2600 környékéről kemény short. (HA elmennek odáig egyáltalán! :)) 9205-nél fordulunk! Aztán jönnek a mínuszok. 9.11-én erős a pszichológiai korlát! A fenti értékek hozzávetőlegesek, még nincsenek bent. Kifulladáskor adok csak el, nehogy meglepődjek! :))
TIPPSAROK