ricsin már csak nevetni tudok: gond nélkül kiveszi 25300-ról azt a 10000-es csomagot?! nooormális? :))
Törölt felhasználó2003. 10. 14. 15:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
sűrűsödnek az események! :)) a legnagyobb dolog, ami a tőzsde és kapcsolt vállalkozásai életében az utóbbi időben történt, az, hogy abból a friss diplomás kislányból közben tényleg Laurionné lett :))) azóta is emlegetünk, ez a Laurionné nagyon jó duma volt! :) Veled mi újság, miért hagytad itt ezt az izgalmas világot?
sztem dől a lé a molból, ricsiből, és részben matávba vándorol, ezért indult meg a matáv vagy: ekkora különbség azért nincs a másik 3 javára, és ezt biz bef csoportok ki is használják = olalvizen eveznek a matávval :)
Remegő kézzel, de belevettem a Matávba. Az elmúlt hónapokban csak bukót hozott. Remélem most kárpótol. Óvatosan vettem, még figyelgetem és shoppingolok tovább. Talán 900-ig elröppen.
Basszus! Kb. 20 másodpeccel maradtam le. Beiratkozom egy gyorsíró képzésre. 61-en volt 1700 db körüli vevő, annak akartam a nyakába varrni, de valaki megelőzött. Nekem most van: cash (többnyire), Phyl, Agrimpex (brahiból), Econet (remélem percekig). Masszív csapat.
Ezt nem sokkal késted le hallod! :((( Nem baj, csak elmegy majd nemsokára. Jó vétel volt 59-en - ha gyorsan eladod, gratulálok, 59-cel ma Te vagy a legjobb :)) Vétel: 59-től minden szinten 14K ill egyre több Eladás: 62-től minden szinten 14K, majd 65-ön 39K
Gyakran nem is kell több, mint egy jó megérzés. Megetettem a gyereket, úgy látom a Fotex lentebb csorgott. Jó időben szálltam ki. Lehet, hogy 140 alatt visszakacsintok. Asszem elkezdem árulni az Econetet.
TIPPSAROK