gyerekek! Tegnap volt bent ajánlatom econetre 84-en, még amikor 90-en is vették, aztán meggondoltam, és visszavontam, egyáltalán nem volt meggyőző a csordogáló árf. - a nap vége felé kaptam volna... Hát nagyon jól tettem, hogy meggondoltam!!! Inkább vettem belőle TVK-t...
Törölt felhasználó2003. 06. 11. 18:51
Hello mindenki! egy újabb vizsga letudva. :))) Lassan meglesz a fele, időarányosan minden rendben, főleg, hogy van ismerősöm, akit az első két hétben csak húztak. Szóval holnap aktívabb leszek, ha lesz vmi érdekes...
Az a 977-es vétel valami fatális tévedés volt. Valaki nem figyelt oda (és a brókere sem - ha volt egyáltalán) és piaci áron belekötött. Nem látta, hogy a két oldal között kb. 50 Ft-os marzs tátong...
Ez most nekem jobban jött egy hideg zuhanynál is.. az elmúlt pár napban kezdtem azt hinni, hogy elbukom a vagyonkám jelentős részét. ne is lássam a közeljövőben a BUX-ot 8300 közelében!! már realizált nyereségem befektetném.. van még itt mgép szakértő? létezik, hogy készülődik egy 2. nekifutás? vagy rosszul látom? ez most nem azt jelenti, hogy a rába leírva, de ameddig beérik, addig is..
Nem vagy elég drága! De még leszel. Gyerekek! Mit szóltok a finom, szolid, óvatos, de mégis egyre meggyőzőbb TVK-lopakodáshoz? Jó mi? -4%-os piacon a széllel szembe pisilni! Ez aztán a derék dolog. Kár, hogy elszaladtam fürdőzni egy kicsit, így lemaradtam a kereskedés végéről. De legalább felfrissültem.
TIPPSAROK