Bp:))2005.1026-ai gyertya, né meg a forgalamt is, szvsz Csányi bá' ma bevásárol asszonynak is nercbundát...
Törölt felhasználó2006. 01. 06. 13:12
Egyébként én mindig igyekeztem normális hangvétlet megütni.
A nagyarcúságot és a műmájerséget nem bírom, pedig azt itt néha tapasztalom.
Barátok nem leszünk, a válaszaid nem érdekelnek, mivel nem is Tőled kérdeztem, egyszerűen kopj le rólam.
Amúgy sok sikert ahhoz az 5,- Ft-hoz, amivel valószínűleg tradelsz.
Eddig nem voltam, mert sajnos apámmal a kórházban voltam, ezért nem túl jó a kedvem. és a beírásodat is csak most olvastam.
Ha magadra vetted nem baj, mert eddig sem kedveltelek, de most végképp kinyalhatod a seggem.
A többiektől előre is elnézést.
Tch, egy jot nem lehet aludni. Hat mi van itt? Mostmar en is mindjart csipszezek egyet.
Egy neves , magat megnevezni nyilvanosan nem kivankozo elemzonk, a tavalyinal is nagyobb Bikat var.El van szallva a vilag.
werkaz!nem tood mirol van szo!
ARP! :) Szal akkor ta vagy a Papamaci???:))) jovan felirtam!:)
humet:
backuri:_Belegondolok hogy trinided 11 és 15 huf között vet... bazeg.... lapit mint xar a fuben... ha csak 20kája van arrol a szintről akkor 200000ből 2millát csinált mára... szvsz valahol korházban kezelik, me ekkora nyereséget én nem is toom hogy dolgoznék fel vaze... én aki a lotton is a legnagyobb találatom egy kettes volt 10szelvényen egyszerre.... :DDD Econetben honapokig ultem hogy xar duplázzak, azt nem jott be, ez a kicccsávo meg 5-6szorost kereste a befektetett pénzének mig én csucsultem az econetben.... alőtte a csipkét lovagolta meg valahobnnan 80ról 300ig... öcsém eskuxom mostantól csak azt nézem mibe ül bele és a spekire szánt gubát abba teszem amibe ez a kiccsávo...:))) jaht, kocsi, lakás... luxus utazás.... :))) OTÉPÉSSSSST AKAROK!!!!! 7450en akarom eladni azt a pár darabot, legalább ennyi sikerélményem legyen ha már Nobilis bácsi igy kibacott velem.... :))))
:DDDDD
Mé nem hagysz nekem időnként egy kissebb rozsaszin ködött naiv mivoltombol...????:DDDD
oly szépen hangzott, most keserübb a leves... :)
A franc ebbe jaz otépésbe... ugy tunci mindig akkor ugrok bele miko csányi bá vételi kedéje lanyhulni kezd.... :(
azé még esetleg megfordulhatna.... kéne valami jo hannibálos szori... :DDD
Veszi a kulfoldi alapok, meg a jp mosrgen is meg a morgen sztenli is meg a mindenki... belső tuti benfentes info... holnap 15000ig fog szárnyalni a papir...:DDDD
Tutti frutti karalábé!Aki veszi annak lesz aki nem vesz hoppon lesz.... :)))
MA 7500on zár holnaptól napokig limittel megy az otp mint a humet!!!!Giga nyereséget hoztak az ukrán és az angol leányválalatok... :))))
TIPPSAROK