Egy valaminek viszont baromira örülök!És ez tényleg büszkeséggel tölt el!
Az idén hozzájutottam egy területhez ,ami véleményem szerint,jó befektetés lesz hosszab távra és hogy ne álljon üresen beültettem fákkal!
S láss csodát,az összes diófa amit ültettem megeredt! :)))
Jut eszembe egy szakállas vicc a téma kapcsán:
Egy angoláruházban, a gumióvszerek alá az alábbit írták: Vásárold nyugodtan, angol termék!
Egy jóhumorú hozzáírás: Igen??!! A Titanic is az volt!!!!!..........
Idei évben rengeteg új dolog történt velem !
Év első felében úgy tűnt , elvesztettem a befektetett tőkém háromnegyedét egy vállalkozásban!Kicsit kilátástalan volt a helyzet pár hónapig,kemény próba volt,sokat vacilláltam mit csináljak ,mi lenne a helyes döntés!Szerencsére a dolgok jól alakúltak,így a vége az lett ,hogy sikerült egyenesbe hozni a céget, így most több mint dupláját éri benne a bef. tőkém!
Szóval kemény volt!
A maci mindjárt adja a méretet is. :o) :o) :o)
Ja és a minőségre odafigyelni ám! Nem szeretnék lépten nyomon magamba botlani emiatt. :o)
A név licensz szerződésről meg majd tárgyalunk. :o)
Igen ,egyetértek ARP-al és Tancs-al!
Szerintem legtöbbünknek igen kemény év van mötte,így mindenkire ráfér egy kis lazulás!Főleg ha a tőzsde is ilyen semmilyen!
Ez belefér!
Tomboló bikát eresztene el ha Orbán visszavonulna????
Ezt miből gondolod? Szerinted a külföldi befektetők nagyon favorizálják a jelenlegi kormány pancserkodást? Ha igen akkor lehet Te más eredményeket látsz mint én......
A külföldi befektetők alig várják, hogy léceljenek az MSZP-sek, amíg nem szúrják itt el még előre vagy 20 évre a dolgokat, ettől csak jobb jöhet..........
Orbán öreg vaskalapos típus - ismeremtípus - Sztem nincs neki részvénye , ha van azzal megy a sírba - az ilyen karakter nem tud realizálni.
A Tyris Tygris - lesz az új óvszer neve amit KÍNÁban gyártatok - tehát muszáj fokoznom - majd kell valami minta méret, itthonról (BUXI?) hogy ne az ottani méretre mintázzák :o))
ARP!
Jó ez így, legfeljebb a tőzsdézők keresnek maguknak egy másik topicot :-))))
Ereszd el magad nyugodtan,- szvsz mindannyiunkra ráfér egy kis vidámság.
TIPPSAROK