Hát most lelkiismeretfurdalásom lett....
Olyan csönd lett a fórumban, mint egy halottas házban...
'Bocsi Fiúk! Pedig a történet színtiszta igaz!
Kedves Portfolio! Töröljétek ki légyszi az előző beírásom! Köszi!
:-)))))
Javíthatatlanok vagyunk!!! Elmon6ok egy pici történetet? Igen? Köszi!!
Egyszer, hazafelé jövet , láttam két pici , talán elsős fiúcskát, amint püfölték egymást. Megszólítottam őket, amúgy "tancsosan": Fiúk! Elszakad a ruhátok, meg sebes lesz az arcotok,- anyukátok mit szól majd???!!! Nem lehetne, hogy inkább megbeszélitek a problémát? Mire ők: Milyen igaza van a bácsinak!!! Hagyjuk abba!
Elköszöntem, de kb 20 méter megtétele után visszanéztem - megérzésből - rájuk...
Nos úgy püfölték egymást, mint csuda!
Persze hogy pörög, rossz irányba köttetted be. Egyébként meg múltkor láttam a discoveryn hogy hatalmas lufikkal hordták haza nigériában a csapolt vezetékről az asszonyok a fölgázt. (Persze a fejükön cipelve) Csak egy tipp volt :)))))))))))
Kéretem jelentkezni a mamuszos, házikabátosokat, küldetek nekik egy -egy tál meleg ebédet karácsonyra.(Ha tüzelő is hia akkor még pár mázsa fa is belefér a tavaszi irtásból)
"Tudjátok van itt 1-2 ember (tényleg nem sok) akik kockás mamuszban és háziköpenyben csoszognak odahaza - várják a postást hogy hozza nekik a rokkantnyugdíjat.
Közben nem tanulni akarnak a piacból, hanem ostoba módon manipulálni azt - ez reménytelen vállalkozás. Kicsik hozzá. NA ezek az emberek, akik az én szememben az ÖRÖK NAGYRANŐTT KEZDŐK. Ezeket kell kiszűrnöm a saját utamból és a közönség útjából, hogy ne a hülyeségre buzdítsa őket."
TIPPSAROK