most nagy-nagy türelemmel figyelem az eseményeket (persze örülnék már egy kitörésnek), de az ajándékokat már megvettem, nincs mit tenni :) /amikor nincs semmi mozgás, mozgok én :) aztán pihiképp pénzt költök/keresek - amíg fiatal a szervezet, jól bírja/ szép kis fekete számokat írtam decemberben, ez már nem lesz piros idén :) igaz, a shortokon többet is lehetett volna keresni - de még keresem a lehetőségeket...
miért nem mondtad, hogy kávéfőzés helyett takarítson? csak van otthon olyan jó kis csipkés szobalány-outfit :) olyan beate uhse-s :) feketében vagy pirosban, hogy pörögjön a rulettkerék (meg a golyó :)
nna, az jó lehet... nehéz volt rávenni, vagy eleve közgazdász a hölgy? én kénytelen vagyok aktív tréder brókert keresni :( van vmi specialitása/egy adott piacra fókuszál? (generikus tréder netán?)
miért nem edényeket vagy takarítóeszközt veszel neki? :) nem szabad 1xre felszerelni a konyhát, fürdőszobát: egyik ünnepre új mosógépet kapjon az asszony, aztán porszivót, majd takarítógépet... valahogy el kell űzni az unalmát, amíg az ember trédel.
TIPPSAROK