Daxturbo azért nagyon ne sajnálj szép profit volt a Rábán. Most megint veszem újra. Szerintem továbbra is jó a papír. 900 feletti árfolyamot nem 2 napra mondtam.
figyu portás potter,te az infokat a konki klotyojában eldobott fecnikről olvasod? jujj matáv ma 885 lesz,jujj megjött a konki intézmény 2210nél chembe,jujj a fotexet veheti a konki 400ig,jujj mekora luzer vagy, egyéként meg elég unalmas hogy bármi ha beszakad vagy kitör kiderül rá fél órára hogy te pont a csúcson adtál vagy vettél,legalább ha valamit előre megmondanál akkor talán komolyan tudnálak venni, egyébként meg azt meséld el amikor nyílvesszőn utaztál, juujjjj,nem vettél véletlenül egist 18700on,vagy kaptál ajándékba az egyik ügyféltől ma 10000Ft-ért.és valaki már ma megvette tőled 21000ft-ért, ja egyébbként Weggének írtam ezt a folyományt,akinek ha ismerném lassan betörném az orrát! UI:humetet nem vettél 25-nél,te....überbro kerrókerjutibólélőme gélhetésitőzsdésport áspotter
Törölt felhasználó2005. 06. 30. 11:29
DÉMÉSZ = DÉMÁSZ
Törölt felhasználó2005. 06. 30. 11:28
.......mondtam én tegnap, hogy 20.000 Ft a célár..... magamnak tartásra.........más oknak felhalmozásra javaslom.....:))))
:-))) . Nem velem kötekedtél, de én is így gondoltam/gondolom, mégha most tényleg elég szarul is áll a dolog. (a jó, de legalábbis erősen javuló funda pedig nem bla bla - csak meg kell nézni a számait) Amúgy az ERSTE-nek is 910 a célára évvégére. . Kár hogy a portfolio nem írt túl sokat erről a Wallis-os eladásról, mert az Ebroker szerint pl. 850-ért vette meg a csomagot Nagy György cége. Ha valaki tud valamit megírhatná! Üdv.:
Ma is erőlködik a lelkem.Vajon ha kidugja a fejét megint megborítják?
Törölt felhasználó2005. 06. 30. 11:01
Valakivel kötekedtem én hogy a rába egy rakat szar, csak nem tudom ki volt, de 900ra várta(hogy jó a funda bla bla bla) Nem akarom bántani, mert van most így 660nál baja elég csak gondoltam jelzem
Egyrészt lehet, hogy nagyképűségnek tűnik, de nem 90 ropiért nyitottam. Amikor stopom kb. 40-50 ropinál van, akkor a 90 ropi még rossz kockázat-hozam arány szerintem. Másrészt ha lezárom, akkor újabb idegeskedés, hogy hol nyissam meg! Persze utólag lehet mondani, hogy milyen jól járok, ha lezárom, s újranyitom, de mi van, ha nem fordultunk volna, hanem esünk tovább!? A múltkor sikerült lezárnom 4 k shortot közvetlen egy 600-800 pontos esés előtt! :((( Nem teszem meg még egyszer!
Azért azokkal a shortokkal óvatosan, mert nap végén könnyen kicsaphatják a pozijaitokat! Hóvége , félév vége, lehet, hogy az alapok be fognak állítgatni árfolyamokat, amit egy short pozi nem biztos, hogy jól fog tűrni...
TIPPSAROK