Lehet, csak előfordulhat, beállni meg lehet hogy megéri. Persze a szituáció adja...
Törölt felhasználó2005. 06. 30. 12:04
Wedge1 szerintem is tök korrekt! . Nem kéne egymást szekálnotok! Azért itt a fórumon nem nehéz kikerülni valakit, ha nagyon nem jön be a stílusa! No pá!
Szerintetek meddig mehet fel (nem napon belül) a FOTEX? Én már pár hete belevettem , meg még sikerült 300-nál is vennem. A Babics Egon féle elemzés 441-et jelölt meg célárként, de magamnak annak idején még csak 340 körülit láttam. Kiváncsi vagyok nálam hozzáértőbb emberek véleményére is.
Daxi, ez egy kicsit sok volt. Lelkes fiatal, kicsit túlpörög néha, de abszolút jószándékú és nem nagyképűségből írja be a pozícióit. Pár napja ugyanúgy beírta az otp, ricsi bukót, mint a mol, matáv nyerőt. Semmi 'über potter galaktikus szuperhíró'-ról nincs szó, aki a teljes napi mozgást megjátsza mindig jó irányban ;)
Nyugi kicsi huszár nem kell küzdened. Nem bánt senki :) Azt meg, hogy beírom, hogy miket lépek a topicba inkább köszönd meg nekem. Mellesleg szerintem kicsit több hitelem van itt, mert már akkor fórumlakó voltam amikor te még apád térdén száradtál. :D
TIPPSAROK