Hello Janos es a tobbiek! Csak higgadtan , csak higgadtan.Ennyi ido alatt Daxinak mar kellett volna reagalnia valamit. nem tette; rohog a monitor elott, raadasul, ha meg Bull-zik is.Szoval mint kivul allo En sem gondolnek masra, de mint kivul allo,En maskepp latom.Elkenyzetett kolykok ezek , mit kepzelsz ; ha feheret mondasz, feketet rikacsolnak. Zsosza! 320 folott nem vallalok semmilyen "dolgomat"!
Törölt felhasználó2005. 06. 30. 15:49
ezt megdumáltuk akkor innentől dumáltok Wedgel,személyszerin t nekem úgy sem okoz erekciót ha írogathatok nektek. János neked további sikeres shortot a buxban, a többiek meg ha akarnak megtalálnak a tőzsdecapak.hu-n
Azt hittem egy pillanatig, hogy a portfolio.hu fórumát nyitottam meg, de tévedtem! :( Ott ha valaki ígér valamit, akkor azt be is tartja kedves Dax! Senki nem kíváncsi erre a stílusra. Ami nem tetszik, azt ne olvasd al! Vagy neked több jogod van beírni ebbe a fórumba, mint másnak? Ha igen szólj, s hallgatok! Sajnálom, hogy nincs itt Tancs, vagy Lau, mert ők higgadtan tudnának téged kicsit nyugodtabb vérmérsékletre ineteni! Én sajnos nem, úgyhogy csak nyersen: Az ilyen megnyilvánulásaidat tartsd magadban, vagy kérj egy mailcímet attól akit anyázni akarsz, s tedd meg ott, de ezt a fórumot hagyd meg szellemiségében, ne rondíts bele! Köszönöm!
Elég nyugodtan megyek el,s hagyok tovább vitézkedni minden sorstársat.Matyi kéretik záróban 875 fölött,synergon 540 táján,BC 2270-75 fölött,foti bármi áron 310 fölött! (JP az utóbbi a te dolgod!:-DD)
BC most a 20 és 50 napos keresztezésénél rostokol, de ha kimegy fölé akkor jó lesz. Az intézményi eladások szvsz lassan úgyis apadni fognak, így átléphetünk emelkedő trendbe.
Igen a tegnapi boci vételemet már ki is szórtam 70 en,pedig 300-ig tetszett volna!Sajnos nem úgy néz ki,hogy most tovább engednék! Na majd meglátjuk a szemem sarkából figyelem!
És akkor a BC-hez mit szóljunk??? 70-en mindent megvesz a KH viszont sajnos pontosan ugyanennyit a CA elad... :(((
Törölt felhasználó2005. 06. 30. 14:43
"Há foggyon el már annak a valakinek a matyija,aki mindíg ráönti a piacra a papírjait!Igy nem engedve azt szárnyalni!" Tegnap i beírásomat idéztem!Ma is igaz!
TIPPSAROK