Már tegnap látszott, hogy nagy a csata 2200-2220 között, mostanra kiderült, hogy a bikuci erősebben nyomja... :) Asszem én holnap szállok be Bociba, hátha végre reggeltől tud majd emelkedni :) Ma az OTP longot zárnom kellett fél2-kor, 750-en zártam, francba... Nem hittem, hogy 800-on áttolják.
Azon filozok; Ha iden jo a termes a foldeken, mindemellett a szena, akkor a bocik (is) folertekelodnek, mert a takarmany ara stagnal vagy lemegy, igy azokat a bocikat is konnyebb lesz zsebbol etetni, mint szarazsag idejen, amikor szena sehol, a tavalyi ara k.draga, es az etetese az ilyen dogoknek tobbe kerul mint ami tejet lehet beloluk kipreselni, vagyis olcson eladogatjak oket inkabb.Mindenesetre ebben az evben mar masodik lucerna , szena stb kaszaljak, es ha meg jon ra eso , akkor legalabb egyszer meg lekaszaljak; vagyis lesz kaja boven a teheneknek, minek utan lesz tej a flakonyban, es lesz mit szopniuk a kis bociknak is. Tehat; majd meglatom.
Megy az EGIS megy az EGIS Kanizsára! Kanizsai kanizsai csúúúúúúcsra...Elöl ül a matgabocska, hátul meg a befektetési alapocska! . Na végre már nagyon rég volt olyan, hogy egy részvényem normálisan emelkedik! Irány a 20.050
Bekene en is ugorjak ebbe a kisboci buliba.Egyszer csak meg no a togye ennek a joszagnak is, meg aztan ,velem egyutt matgab mar ugy nezne ki, hogy minusz meg megmiusz az plusz, ha igaz ez a matematikai abszurdsag.Szoval mit ajanlasz varjak meg, vagy vegyek szerinted. A VCP ugy meg olyan, ha kiszal, lesz helyette bent mas. Tudod ; ugy mint a barsonyszekekben a dunapart mellett.
A mai napot elnézve valóban hullámlovaglásról van szó.Reggel Dax véleményét osztottam,ez a Mol esetében meg is állt,de Wedge emelkedést mondott,amiért 9-10 körül egy fabatkát se adtam volna.Erre az OTP kitört (Lassan kiszórják az összes tech alapú vevőt) és erre ugrott a többi papír is.Jó a Mol nem igazán,de legalább nem esett 16700-ig. Nekem nagyon úgy tűnik,hogy előrehozták az őszi rallyt, a nyári pihi meg elmarad v. rövid lesz.(?)
Ó az egy nagyon hosszútávú befektetés... Enyhe célzásokat hallottam róla nagyon megbízható helyről, hogy nem minden úgy megy, ahogy én gondolom ott...Az info forrás nagyon megbízható, de semmi konkrétumot nem mondott... Addig meg szálljon a másik kettő! Jó lenne ha a VCP kiszállna, nyugodtabb lennék!
Nem értem, aki Egis-t akart venni, az miért nem vett reggel, mikor dögivel volt eladó?? Nem baj, szép ez a nap, mert az EGIS és az FHB is már beker ár felett van!
Nekem kétszer kettőször 2×2 van fönt az új elemzés,abból mind a kettőnél az elsőknél nincs grafikon,viszont van szöveg,majd a második mind a kettőnél tökéletes!
semmilyet!!!:))) irgum bejnye!Tessék megtanulni használni!És nem ráhasalni a az enterre mert ugy is kiszedi a motor belole! :) naaa:) ki van javitva!:)
tök egyszerű! először felraktam kép nélkül, aztán rájöttem hogy jujj és visszamentem a visszanyillal, aztán csatoltam:o) Ügyes vagyok? Aki nem látja, annak milyen programot kell feltennie?
TIPPSAROK