Kb. 1 hete elég nagy forgalma volt állítólag concorde vette, nyilván van egy jó "üveggömbjük" :) Ha az ami itt megy Amerikában menne, rengetegen ülnének, szvsz.
Syn célár: 800-1000 között. Az a rengeteg nagy volumenű meló amit kapott az utóbbi évben és mostanában, lassan már talán körvonalazódni fog a Q2-ben. Nekem már sok van... Hehehe...
Törölt felhasználó2005. 06. 29. 10:59
....azt hittem ma erősebb lesz......... vagy már benne van az árban a tegnapi hír....?! Mindig vannak jól és jobban értesültek.....:)))) Bár remélem ez csak altatás......és el fog indulni....
Sziasztok, Nem tudom ,hogy látjátok ,érzitek, de nekem az a benyomásom ,hogy a piac sokkal okosabb lett.Nincs itt már ész nélkül se eladás se vétel. Mellesleg én speciel vételekkel sorban állok.
Sziasztok! Na most döntse el az ember,hogy mit csináljon!Egyik pillanatban úgy néz ki bedől minden, másik pillanatban meg van két papírunk ami meg akarja menteni a világot!(otp-mtcom)M elyik győz?Ez itten a kérdés!
Annyira most nem figyeltem, mert mást is csinálok, de a kamatartalmat láttam, hogy szépen megnőtt! De erre nem mondanám, hogy baj, a további eséshez még talán jót is tehet. A túl alacsony kamat úgyis veszélyessé teszi a shortot. Reméljük valami balfék brókercégről van szó, vagy valakiről, aki épp tönkre akarja tenni a cégét/magát! :D
TIPPSAROK