Gyermekeim! Mit csinaltatok a Fotex 3-as utani 0-javal? Tudom en ,tudom. Es elnezest amiert a 120-140 milka helyett, 200 milka folotti osszegre volt szukseg, hogy ....mar a multe. Limit up!
Lehet ez még limites ma... Matyi irány 890,de azt át is ugorhatná... MOL-t jól feltámasztotta a piac!Vagy csak ki akartak rázni ezzel a behalós-lefordulós dumával?Egyenlőre sikerült,de ha 17500 felett zár és így bul(l)izunk vissza fogom venni. Syn,BC elég béna.Ébresztő!
Jó vóna, ha a buzi CA feldugná a seggébe az eladó Boci pakkját, és mehetne az is rendesen a piaccal. Mert így csak azt érik el, hogy külön fog mozogni a piactól és csak azután fog elindulni miután elfogyott a pakkjuk... Nem tudom mit szarnak, 2200-on úgyis megveszik a céget piacról az oroszok...
Ráadásul az a kemény, hogy mindez ebéd időben történik nagy forgalommal!!! Mi lesz itt délután????? :D Ha Amcsik optimisták lesznek és bejönnek vevőnek, akár egy 500 pontos pluszban zárást is el tudok képzelni, jövő héten meg simán 20k feletti bux lesz ebből!!! Csak OTP kell kijöjjön 7k fölé és akkor még ma elmehet 7200-ig! Hajrá MAGYAR ÉRTÉKTŐZSDE!!!!!!!!! !!!
Rendesek itt a skacok; csak be kellett jelentsem hogy nyitnek egy Richter longot napon belul, de mire ide folkerul folmegy, aztan amikor mar lemondanek rola, meg talcan kinaljak.Ou szeretlek en benneteket.
OTP 50-ről, Ricsi 700-ról TDT :) Háát, jobb lett volna a 200-as MOL... :((( Franc se hitte volna, hogy így feléled a kicsike... De akkor most már hajrá!!!!!!!!!!!
TIPPSAROK