Sziasztok! Kicsit elgondolkodtam,hogy mit kellene tenni, nem kellene-e zárnom, látva tegnap az amcsi emelkedést, aztán úgy döntötem, hogy jó helyen sikerült nyitnom, s inkább tartom. Dow-t néztem, hát nem győzött meg a tegnapi nap. Nagy forgalmú eső napokra 2005 legkisebb forgalmú emelkedő napja. (Másrészt fordulós japán gyertya formáció - így óvatos vagyok.) Még a 200 napost nem is tudta visszatesztelni. Maj d meglátjuk, mindnesetre ma délután még tutira strand, holnapra meg rossz időt mond erre is, hogy a fene enné meg! :(
Azért óvatosan a hurrá optimizmussal! Bár én is nagyon remélem, hogy megyünk egy jót :)
Törölt felhasználó2005. 06. 29. 08:49
ma emelkedni fogunk, jó erősen kapaszkodjatok meg a boci fülében
Törölt felhasználó2005. 06. 28. 20:05
Ma mindenki a google körül örjöng odakint. 124-es P/E. Az elemzőknek új célára van. Most, hogy 306 USD a papír, 280-ról emelték 350 USD-re a célárat - indoklás: ez nem olyan mint a tech lufi, ez a cég már nyereséges - ezért érdemes adni a cég megtermelt 1 USD-jáért 124-et. Ez ám a bót - nekem is van céláram: 1233 dollár 500-as P/E - ezzel mostmár én is lehetek elemző, ha máshol nem is, legalább amcsiban.
TIPPSAROK