A Bloomberg információi szerint a brit konzulátus előtt történt robbantásnak sérültjei nincsenek, csupán a konzulátus ablakai törtek be. A hírek szerint a Third Avenue-n lévő épület előtt magyar idő szerint 10 óra 35 perckor történt a robbanás.
A Bloomberg információ szerint robbantás történt a new york-i brit konzulátus előtt. A hír hatására a főbb nemzetközi tőzsdék kivétel nélkül esni kezdtek. Gyengülésnek indult a dollár is. (e-broker hír)
zbord! köszi :))) De tudod az vesse rám az első követ... Amugy meg A gardeniat leirtam hogy hogyan, miért, és mennyit vásároltam... möbius !Isten hozott rég láttalak!:) tood a hüjeség nem vész el csak átalakul... :D Flash!Milyen reklám???
A strong buy-t hosszútávon tartom az OTP-re. A tözsdei árfolyamok ingadoznak, de a célár egy növekvő cégnél még érvényes marad. (7600-8000) Nyilván a magasabb áron vett részvényt a mai nap nem tudom (és nem akarom )vacsorára váltani. Egébként 5900-ért is rendesen vásároltam, javítva az átlagot. Én alapvetően a stabilabb, kisebb kockázatú részvényeket szeretem, persze időnként fűszerezve egy kis rizikóval.
TIPPSAROK