Jó reggelt Mindenkinek ! Nem tudtok valamit a Richterről ? Nem ma kellene jelentenie ?
Törölt felhasználó2005. 05. 05. 08:33
Jó reggelt minden kedves befektetőnek! nem tudom megmondani hoyg mért, de msot úgy érzem, hoyg emelkedni fogunk.. dehát ez majd úgyis elválik mindenkienk vastag buxát estére;)
Törölt felhasználó2005. 05. 05. 08:10
Az FHB-nek kiváló eredménye van, ezért emelkedés várható. Továbbá várom az OTP emelkedését is (méginkább), mert az FHB számai előrevetítik az OTP jó eredményét, és ott még nincsenek tények, csak várakozások. Így érdekesebb lehet a helyzet.
Hat ez total krach; Kepek nelkul is visszadobja. Amen.Ne m tudok okosabb lenni.A lenyeg; vagy varsz es reszketsz, vagy eladsz es reszketsz, hogy majd visszamegy.Roviden.
Kedves b13b13. Valami van a leveles ladaddal mert sorra jonnek vissza mar vagy masfel oraja a levelek, es en mar total elfaradtam. MOst mit mondjak neked ? Egy akkora levelet hoztam ossze neked....szoval nagyot.Sajnalom , de en elkuldtem egy rakasszor es mindig vissza jott.Iratkozz fel te is arra szar yahoora,1 giga tarhely, neha szarakodik, de legalabb lehet bele nyomni anyagot.
mondjuk.... vedd alapul pl. a demasz-t asszem kb. 14500 volt és az osztalek meg 1280. ha elosztod, akkor kapsz egy szorzot. ebbol talan ki lehet indulni. elony, hogy likvid a matav
Törölt felhasználó2005. 05. 04. 22:04
Amióta nem írtam, azóta annyi változott, hogy a Grafi vevő feljebb vitte a limitet, majd most kiállt, hogy begyüljön neki megfelelő mennyiség. A jelenlegi piac mellett ezen nem csodálkozom. Mint korábban írtam két papírban van még készülődés: az egyik a TVK, a másikról most nem írok semmit, mert azzal most komoly manipulátornak gondolnátok. A TVK csomagját (Antenna lezárást követően) 6500 Ft-on értékesíti az orosz a Molnak. Leginkább mol részvényeket szeretne kapni cserébe, de valószínű, hogy simán HUFfal is beéri. Mr. Gekko (a mindenttudó)
Törölt felhasználó2005. 05. 04. 21:52
Tud valaki valami releváns ifot a matav aljárol osztalékfizetés elõtt?
Törölt felhasználó2005. 05. 04. 21:25
Valaki tudna nekem segíteni, hogy nyáron valahol indul elemzői tanfolyam, mert akkor nagyon ráérnék!előre is köszönöm
Törölt felhasználó2005. 05. 04. 21:01
nos mivel nem nagyon votlam cask du gépnél ezért nem tudom, hogy hogy lehetett, hoyg sikerült neki 20k-val iyg leborítani, mert uyge eddig azért minden nap ott álltak a vevők 265és 260 között azért elegen, mivel sikerült neki ezért feltételezem, hogy nem volt benn vevő, mert látták, hoyg igazán esés van a piacon ez elvben elfogadható is mert ahogy nézem a bux grafikonját, ilyen tájt kezdett esésbe so sikerült kihasználni a pangást és a kissé negatív hangulatot végülis erre cask azt tom mondani, hogy ügyes húzás volt és ahogy elnézem sikerült is visszavenni elég jó szinten ergo most 2 lehetőség van, de ezt msot nem írom le majd csak pár nap múlva mert itt még a falnak is füle van és amugy meg szvsz ezt tudjátok mindannyian, holnap kiderül;) Syni sztem is 440 az alja Boci szépen alakul, szvsz hamarosan átviszi a 2330at lassú de biztos növekedése van, kisebb visszaesésekkel amit napvégén behoz!!ez igazán pozitív Pplast is forgalom és biztos szinten rögzül mindig szvsz még egy nagyobb rally benne van a buxba az igazi nyár elött, remélem mindenkienk sikerül kihasználnia persze utána esés és akkor meg shortolhatnak akik tudnak shortolni;) na aszem ennyi;) üdv:Cst
Törölt felhasználó2005. 05. 04. 20:57
Ma is vett a Mol sajatreszvenyt, de meg ezzel a 61e db-os tétellel is csak tartani tudja az arfolyamot. Ha kirugjak alola a samlit, nagy eses lehet... Es a chart is kezd csunyan kinezni. Szvsz valoszinu a 14.500,- elerese.
Sziasztok!A tőzsde toporgását látva egy gondolat jár a fejembe....Nem tudom pontosan,többen is 11500pontos buxot tartotok elképzelhetőnek pár honap(jővő év eleje)alatt.Ha ez a verzió jőnne be meg a kb 280ft-os euro árfolyam igen érdekes helyzet álna elő...Én végeztem egy sajátos számitást,(én találtam ki)a 18500 buxot elosztottam a 240ft-os euroval,ÉS összehasonlitottam a januári "várt" 11500,280-as értékkel./77,41/A kisebbik értéket elosztottam a nagyobbal kb 0,5 jött ki..Magyarul a külföldi befektetők a mai portfoliojuk értékének felét elvesztenék 8 honap alatt...Hát ez elég kemény lenne....Mi a véleményetek????
Törölt felhasználó2005. 05. 04. 18:25
szevasztok. Elég sokat olvasgatom a beírásokat, de csak most vettem a fáradságot, hogy regisztráljam magam és hozzászóljak. Szóval ECO: miből gondoljátok, hogy 50-es szintet megüti? Szerintem ennél a papírnál elég nehéz bármilyen elemzést végezni, hogy ennyi meg annyi, itt leginkább a pszichológia és pénz (kisbef. likvidálás) dominál... szerintem.
Üdv! Aggódom a Fotex miatt. AZ a helyzet, hogy 2-3 héten belül kellene a kp, tehát addig el kéne adnom. Várható hogy addig legalább visszamászik 270-ig? 269-ért vettem. Tartok tőle hogy tovább zuhan, nem akarok nagyot bukni, de kirázódni sem. Francba, azt gondoltam, 260 megtartja. De ha eladnám, tuti kitörne felfelé. Nincs rajta stoppom most, mert egyszer már megszívtam.
Sziasztok. Wedgével teljes mértékben egyet értek, ezek a szintek szerintem is meglesznek tesztelve. Viszont,a mi ilyenkor óhatatlanul felmerül az emberben,hogy lesz -e visszaút felfelé...
TIPPSAROK