én nem vagyok benne biztos hogy el kellene adnod... Tancs is azt mondta hogy 240-250között van a szint ahonnan ujra fel... igaz én is ülök benne,de ettől függetlenül objektiven irom amit... kijabálok,hátha meghalja a telken.... TAAAAAAAA NCS!!! T A N C S ! ! ! Ha olvasod irj majd nekunk hogy hova tovább fotex??? Jol látom hogy bármikor felpattanhat???
per pillanat nem tudok bejelentkezni. valaki jól elbánt fotival. és meg sem tudom nézni teljesült e a megbízásom...szóval hurrá és hiba megint nem az én készülékemben van
Az MO autópályán a forgalmi akadályt elhárították, a DAX újból emelkedni kezdett. A budapesti Albán Nagykövetség munkatársai megnyugodtak, és jó idő esetére strandlátogatást terveznek holnapra vagy szombaton. A BUX alig reagált , a Forint erősödött, majd a hírre váratlanul ismét gyengülni kezdett. Az adatok pontosságáért felelősséget nem vállalok.
CNN: nem tudnak semmit, sérültek nincsenek, a robbanás okát még nem tudjék, de még a pontos helyét sem tudják! Amugy ma vannak a választások angliában,de ez véletlen is lehet... sőt szvsz az is...
TIPPSAROK