Na gyerekek, csak csöndben mondom, de megtaláltuk az alját, itt most hozzá is vettem. Pár nap és jön az újabb tépés... Remélem nem mondtam túl hangosan :)))
Én meg a Rábára vagyok rossz hatással. 670-nél csak gondoltam rá , hogy szárnyal a Rába , el lehet adni, ha van még valakinek. Erre leesett 650-re. Igaz ezt már 760-nál is javasoltam néhány hónapja.
kisebb antenna boom-ra esetleg bejelentésre várhattok mostanában, ugyanis ma eladtam 4590-en az összes maradék antennámat... (A múltkor a FLAX erre a hírre +15%-ot emelkedett...) Már 4605-ön van vétel...Őrület... Mi óta MOL-om van meg esik az olaj ára és gyengül a forint... Hm... Lehet, hogy ha búzát vennék, akkor rekordtermések sorozata jönne és megoldanám a föld éhezési problémáját? Azért nem panaszkodom, ez még egy 4405-ös vásárlás volt...
hát akkor felfel vitézek...most hogy így szépen zuhanóba fordult a buxánk...persze nemmintha látnám... komolyan el kéne gondolkodnia az IEBnek, vag ynekünk írni egy klassz kis szoftvert. Most kéne egy kis eső hogy bejöjjön a kertből...
nyugi Ladi, valszeg még csak most halloták a bummot,minnyá meghallják azt is hogy semmi pánik és up!Illetve van egy kis opcio lehivás is,de szvsz 6200fölött zár-remélem mert én is vettem...
TIPPSAROK