gyerekek! fontoljáto k meg a szkeptikus szavait is (8:38) - érdemes hallgatni rá! :)) én már a fél rábát rá is adtam! egyébként is a rossza hangulatom ma reggel a pszáf döntés miatt :((
Törölt felhasználó2003. 10. 21. 09:29
Jó reggelt, jó tőzsdézést mindenkinek! Reménye im szerint ma izgalmasabb napunk lesz, mint tegnap. A Rába természetesen gyönyörű szép emelkedést fog bemutatni és a TVK-nak is ezt ajánlom, különben... :)
örüljünk, ha átviszi egyáltalán az 1000-t és még meg is marad felette!
Törölt felhasználó2003. 10. 21. 08:32
Jó reggelt mindenkinek! Ma Rába napnak kell lennie min 5-10%-os emelkedéssel....
Törölt felhasználó2003. 10. 20. 21:26
A bluek csökkennek kiv. a Richter, a forgalom pedig siralmas. Minek kellet ma kinyitni egyáltalán a BÉTet? Legalább azt látnám, hogy 23.-a előtt mindenki eladna, de a brókerek szerintem be se mentek a tőzsdére. Viszont nemzetközi szinten sem jobb a helyzet. A dollár is esett. Nem nagyot, de látványosat, igy igencsak megdrágult az arany. Mi van itt? Lemaradtam valamiről? Háború lesz?
Zolko! Te jobb vagy, mint Ady, Te jobb vagy, mint Ady ő csak kétszer mondott mindent ő csak kétszer mondott mindent talána részvényárakat is meg tudnád háromszorozni? különös tekintettel brau, rába, phyl...:)) a Braut a pszáf esetleg megtudja holnap! :))
10 Ft-tal lemaradtunk az 1000 Ft-os zárásról, de sebaj. Holnapra is hagyni kell valamit. 990 Ft-on még belecsíptem a végén egy kicsit, így felhígítottam a többnyire 950 Ft-on vett eddigi pakettet.
10 Ft-tal lemaradtunk az 1000 Ft-os zárásról, de sebaj. Holnapra is hagyni kell valamit. 990 Ft-on még belecsíptem a végén egy kicsit, így felhígítottam a többnyire 950 Ft-on vett eddigi pakettet.
TIPPSAROK