Nagyon remélem, hogy jövő nyáron megint lesz nyilvános ajánlat a 2022-es év végi saját tőke/részvény áron! (Addigra lesz összegyúrva az MKB és a Takarék.Akkora áll össze a Bankholding.)
Miért vagytok elégedetlenek, hiszen a banki különadó, az extraprofit-adó már az árfolyamot sem vitte lejjebb. Másrészt a bank féléves jelentései mellett, személyi változások, kgy összehívása, bírósági ügyek hírei törik meg a nagy csendet. Ha ezek a hírek nem lennének talán már ilyen ( nagyítóval kereshető, mert a szemüveg nem elég hozzá) forgalom sem lenne. Örüljetek annak, hogy Nektek nem kell extraprofitadót fizetni,...-)annak hogy esetleg megérjük hogy itt is rendeződni fognak a sorok...-)
Ezt nem igazán értem. Ez egy önálló pénzintézet. Egy másik bank bankszámlájához nem lehet hozzárendelni a Revolutos kártyát, azt csak a Revolutos számlához adják. Magyar bankszámláról természetesen lehet utalni is a Revolutos számlára csak ennek a költségei magasabbak mert külföldi utalásnak számít. Az csak egy könnyebbség, hogy a meglévő bankkártyával is lehet pénzt pakolni a számlára ami itthon egyszerű vásárlásként jelenik meg.
Több számlacsomag is van. Az alap csomag "standard" ingyenes, a többi nem. A pénzváltás 350 ezer forintig ingyenes, afölött valamint hétvégén nem. Szóval sok kis apróságból de csak megélnek valahogy :) Én főleg külföldi utazásokhoz vagy nem forint alapú vásárlásokhoz használom. Akkor próbálok váltani amikor épp nem 400 ft az EURO, de legutóbb Lengyelországban szépen működött a zlotyis alszámla is.
A kérdésem az hogy van egy magyar bankszámlán, de nincs hozzá bankkártyám. Ha ehhez is szeretném ( bankszámla csak ) """ hozzárendelni """ a revolutos kártyát azt meg tudom- tenni. Köszönöm a választ!!!
Én a Revolutot ismerem. A kezelőfelület mobilra van optimalizálva, így célszerű letölteni az appot és azon keresztül regisztrálni/használni. Regisztráció: Egyszerű mint a faék. Kitöltöd az űrlapokat a személyes adataiddal, fotó és kész. Végig visz a rendszer, nem tudod elrontani. Kb. 10 perc. Feltöltés: A Revolutos számládra utalhatsz de ami a megérősebb, hogy bankkártyával is tudsz pénzt rápakolni ami itthon sima vásárlásnak számít. (nyilván ez az ingyenes megoldás) Az utalásnál Magyarországon Revolutos számla külföldinek minősül, hiába lehet rajta forint (is). Váltás: Szinte bármilyen devizából bármilyen devizába válthatsz. Ha egy új devizát veszel automatikusan külön alszámlán lesz látható az új deviza egyenlege. Ha fizetsz/vásárolsz külföldön valamilyen devizanemben elsősorban a rendszer a már beváltott deviza alszámláról veszi le az összeget. A pénzváltás szerintem középárfolyamon történik, ingyenes havi ~300 000 Ft értékig valamint hétköznap. Külön jó, hogy kereskedhetsz ha akarsz részvényekkel (a BÉT-ről nem) valamint Kripto pénzzel is az app-on belül. Igényelhetsz hozzá sima VISA kártyát (~2000Ft) de használhatsz virtuális bankkártyát a mobilodon keresztül (én túl kényelmes vagyok és a műanyagot jobban szeretem). A kártyát eddig bárhol tudtam használni.
TAKAREKJZB