Csak a tjzb kisrészvényesek képviselése és érdekeinek védelmét tapasztaljuk a megszokott módon... Árfolyam karbantartás sehol az eredménytartalékba vándorló nyereségből miért nem veszik magukat?!
Valahol vissza kell jönnie a sok bukónak! Ha csak pogácsából jön össze a nyerő, akkor abból... Hú nekem hány mázsa pogit kellett volna megennem hozzá? 🤔😊
Tehát a B és C típusú részvényekből is A típusúak lesznek. (Forgalom majd.talán jövő nyáron lesz jobb szerintem.) Ebédet már nem is adtak? Nem húzták addig? 😊 Azért köszi szépen. 😀
Nos, nem magyarázok szinte kizárt hogy megyek, alapos okok vannak, de biztos nem vigasztal ez senkit sem. 3 fő ok van, nem részletezett, nem a cég tehet egyikről sem...! Vendels, kérlek arra, hogy minden kisrészvényesek képviseli, légy határozott!, Sajnos az árfolyam sem a forgalom nem a nyári időszak miatt alacsony..., De a remény hal meg utoljára...!
Nos ki jön el ( ki megy el) a rendkívüli közgyűlés re. ? Bár nyár van, és az akaratunkra nem kíváncsiak, nem lenne baj ha első kézből tudnánk a híreket ..., bár a határozatokat nyilván közzéteszik. Én meg nem döntöttem de valószínű ott leszek.
Ki írt itt kivezetést? Elmű példáját azért hoztam fel, mert az egy klasszikus kivezetés volt, itt nem ez lesz, ezt tisztáztuk is. (ennek is örülnék) Még egyszer fel teszem a kérdést, hogy egy magyar tulajdonú, részben magyar államhoz köthető bankot mégis melyik másik nem bét-es tőzsdére vezetnék át. (jött a trollkodás, hogy az oroszra...) Például a Fotex esete, amikor ugye bétről ment ki luxemburgba az amúgy is luxemburgi cég.
Miért kapnánk? A jelzálogbank megmarad.Átvezetik másik tőzsdére. Nem kivezetést írtak! Mit csinálnak egy másik tőzsdén a Jelzálogbankkal, ha az összes részvény az övék lesz, mert ami most még nem az övék, az részvénycsere révén az övék lesz?
Jogutóddal fog megszűnni. "Elmű" narratíva tehát nem lesz, viszont akkor holding papírt kapunk érte. Ismerőst kérdeztem, nagyon régen ebből élt, de befejezte a részvénykereskedést, ő egyértelműen mkb/holding papírt mondott, ami szerinte a legjobbat jelenti.
TAKAREKJZB