Tőzsdén akarja tartani, akkor miért adna olyan ajánlatot amiért megkapná? Az neki ingyen van, amit a kisbüfik benne tartanak. Oszti nincs, ingyen használja, beleszólás nélkül a befektetők pénzét forgatja . Nagyban ezt teszi a Német Tcom is.
Mivel szakosított hitelintézet, ezért önálló marad, nem olvad be sehová! Szerintem majd kivezetik a tőzsdéről, de előbb nyilvános ajánlat lesz könyv szerinti értéken. A kivezetéshez=kiszorításhoz kellene a 90% feletti részesedés elérése. Kisrészvényeseknél még kb. 3 millió részvény van.Annak kb.60%-át meg kellene szerezniük hozzá. Mondjuk egy 700-800 Ft-os ajánlattal simán menne, de skótok ezek.A másik lehetőség, hogy az MNV beadja nekik a derekát, mert azzal rögtön meglenne a 90% feletti részesedés.Persze gombokért ők sem adják el a részvényeiket remélhetőleg.
Csak egy gondolat. Elképzelhető, hogy az MKB-be a TKJbank beolvad és helyette kapunk MKB részvényt? Mint annó az Opus-Konzum csinálta. Szerintem nem lenne rossz csere. Mondjulk az elképzelhetőbb, hogy kivezetik... nem?
Nem vagyok egy erőszakos ember, de akkora pofont lekevernék annak a sz@rh@zinak, aki 50.000 db-os vételi megbízást tett be 10 fillér/db áron, hogy a fal adná neki a másikat. 😤
TAKAREKJZB