Persze, más szemléletben vagyunk.
Mivel te csak vásárló vagy az ezüst piacon, így 14.4 alatt lesz lehetőséged vásárolni a következő hetekben. (12.8 is sanszos)
Az arany az 1 napot kibírta, tegyük fel, hogy felette maradt. Hétfő estig eldől a sorsa. A Nasdaq100-ban még megvárok egy felfelé kört, aztán egy short abban is mehet.
es vannak akik, kereskedesrol es a forum temajaval kapcsolatban irnak es vannak akik trollkodnak, esetleg a velemenyuket fejtik ki mas forumozorol...kerdes melyiknek van helye 1 gazdasagi forumon???
vegyel platinat, cukrot, aranyat es ezustot es kisebb mertekben kryptokat...es akkor van eselyed hogy ne bukd el a toked nagy reszet...ha azonban nem zavar hogy a toked ill. megtakaritasaid komoly kockazatnak vannak kiteve es nem zavar hogy konyeden elveszitheted a befektetett toked 25,30,40,50 esetleg 60%-at akkor maradj az indexeknel...
Tudod vannak akiknek napokra, hetekre, honapokra van szukseguk hogy felismerjek hogy kinek a velemenyere erdemes piciket figyelni es vannak akiknek ehez 2-3 ev sem eleg...(te sajnos az utobbi csoportba tartozol...)
Nem kell megkoszonod, neked lesz kevesbe kellemetlen amikor rajossz hogy azok a lehetosegek, kockazatok amiket en jelolok meg, azzal konnyebb penzt keresni mint...
Kerdes neked mennyi idore lesz erre szukseged???
Olvass tobbet...;)
Kinek mi a siker? Az nekem nem siker, hanem kényszerű döntés, hogy a kicsi profittal is meg kell elégednem, mert védenem kell a pozíziókat. Én próbálom a legjobb helyen nyitni a shortokat, ezért rendszerint 20-30 ponttal utána lejjebb megy az index, de néhány ponttal a beker ár alá mindig teszek profitvédő megbízást, ha visszafordulna. Majd el jön az Én időm is.
Inkabb nezz ra a platinara esetleg cukorra...short-nal szerintem a Nasdaq100 [NDX] jobb lehet mint az S&P500 eppen a FANG reszvenyek miatt...az ok pedig egyszeru NDX-ben Apple,Amazaon,Netflix,Facebook,Google nagyobb sullyal szerepel mint az S&P500-ban..;raadasul az utobbi 18-24 honapban ezeknek a cegeknek a reszvenyei emelkedtek a legjobban, mondhatni az emelkedes nagy reszet ezek produkalt...a legtobb fund manager es ETF-t kezelo alap sokszor csak ezeket a cegeket vasarolja, hogy minnel kozelebb legyenek a benchmarkhoz...raadasul igy ezek rendkivul likvidek voltak amig a piac emelkedett...azonban ha elkezdunk esni, ezeket fogjak adni a legjobban...
Tegnap peldaul Apple -1,89% ; Netflix -3,38%; Google -1,45%; Amazon -3,01%, Facebook 2,92%
Korrekt.
Ezt a részt nem teljesen értem: "...lassan elkezdtem shortolgatni az S&P500-at, egyelőre nem sok sikerrel, mert 12x zárnom kellett, abból 1 pozíció volt veszteséges, és a mostani nyitott shortjaim is még veszteséget mutatnak."
nekem ez azt mutatja, hogy inkább szép sikerrel "shortolgatod" az espét... vagy elírás történt.
A 7749-es linken nálunk ez jelenik meg: link
Mivel a link hibás, ezért az oldal valszeg automatikusan azt a képet jeleníti meg nálad, amit a te IP-címedről utolsó feltöltött képként ismer... vagy valami ilyesmi. :)))
A többihez: :))))
Engem nem zavarnak, álatlában nem reagálok rájuk. Ha látom, hogy nem paici véleményt fogalmaznak meg, hanem indulattal, hangulatkeltésre törekszenek, akkor már nem is olvasom tovább.
Nekem arany chartot hoz ki. Nem tudom, hogy ezt mi okozza, de sokszor látom, hogy valamit megírok és mikor rákattintok az elküld gonmra, akkor a szöveg egy részét levágja, vagy betűket megváltoztat, pedig elküldés előtt megnézem, hogy jó-e. Daxlis csak viccel, de nem harap. Egyébként nem a mostani, hanem a korábbi írásai alapján nem hiszem, hogy buta ember lenne, de sok az ideje. Hasznosabb lenne, ha elképzeléseit leírná és érvelne. Persze ez egy szabad ország, mindenki azt ír, amit akar.
silver&gold