Az Apelso Trust vagyonkezelési társaság alapítója pedig Antall György, aki Antall József néhai kormányfő elsőszülött fia. A befektetők között megjelenő Lexan Holding Zrt. régi üzleti partnere a Tiborcz István-féle BDPST-nek, valamint a Lexan székhelye ugyanúgy a Hercegprímás utca 12., mint a Nones Holding Vagyonkezelő Kft-nek, amelynek a cégjegyzék által rögzítetten is Szivek Norbert, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő volt vezérigazgatója a tulajdonosa.
Aki olvasgatna. Itt az alpeso a lényeg (új tulaj), már korábban is működő stratégia volt a vétójog és szavazatelsőbbség. Illetve foglalkozik a cikk az alpeso és Tiborcz kapcsolatáról. Stb. https://www.napi.hu/magyar-vallalatok/tritonlife-medalliance-robert-magankorhaz-finatech-vespucci-lexan-holding-egeszsegugy.725163.html
Nem lesz annyi. Annyira hülye nem vagyok, h egy kis papírba annyit tegyek. Picit kevesebb mint 200 van. De opust soha nem is vennék..:-D Remélem mielőbb kiolvadsz!! És én is!!!
Én maradok a realitások talaján, és legyen első körben 2napos emelkedés után 100-110ft!!
Törölt felhasználó2021. 10. 01. 20:38
Én is bízok benne. Elég sokat vettem ma. Kiszortam 2ezer molt miatta. Jó megérzésem van. Csak ne h tévedjek, mert mol is emelkedik, csak ott nem megy akkorát mint itt majd, ha lesz konkrétum. De jövő héten felgyorsul minden. Ügyes volt aki netán ma a 43ft aljat megcsípte.... Ezek után nehéz lesz visszavennie bárkinek is, mert mindenki tartja majd, kiváncsian várva mi fog történni itt!!
Szerintem Tiborcz jön a céghez, az érdekeltség stimmel. Akkor viszont lesz meló is bőven. A céget átvették, el lehet engedni a slagot. Korábban itt mindenki 1000 Ft-ot mondott, az új "célár" részemről a 2400 Ft :D ( :D = vicc)
Igaz elég sokat köpködtem én is a céget, talán nem is ok nélkül. De talán most valóban elkezdődik valami hosszú idő után. Így hosszas hezitálás után ma hígitottam, jelentősen csökkentve jóval 100 feletti átlagom😉 Na, talán most hátha nem kamu az egész, de majd az idő eldönti👍
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja