Lenne egy ötletem. :) Ha összeállna, Hali, Sobadi meg Orbók Ádám, az kb olyan 25-30% közötti részesedés (Nem követem annyira figyelemmel, azt se tudom halinak 5 vagy 10%-a van már). Hirdessenek meg egy programot, hogy aki set rv-t vesz és megtartja legalább egy évig, az minden - mondjuk - 10 rv után kap egyet a triótól. Ez nekik belekerülne a pakkjuk kb negyedébe/harmadába ha a teljes állomány átkötődik (nyilván átkötődne), de cserébe nem szabad eladni, mittudomén zároltatni kell, úgy mint az Opus/Konzumot a szavazás előtt aki nem akart volna résztvenni a fúzióban. Nyilván nekik hármójuknak is zároltatni kellene kb a pakkjuk negyedét/harmadát, hogy legyen fedezete a plusz rv-nek. Nem lenne az mint ami most van, hogy vki le akarja verni az árát, és - szerintem - így a tőkeemelés 1.000-n egyre bizonytalanabb. . Lenne vevő, mert 10 rv-ből lesz 11, az eladót elsöpörné a vételi hullám, hihetetlen magasra lehetne felverni az árat. Közben persze az új vevőknek dupla, tripla, 5x áron szépen eladogatnák a saját pakkjukat, ezt persze be is kell jelenteni, de szépen kidolgoznák, mint exit stratégiát, jó kis prezentációban :) . Ha volt már ilyen ötlet akkor sorry.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja