3 hete írtam h volt ajánlat a trimanra, vagy a setre. Ez a vevő képes ellehetetleníteni bárkit, ha valamit nem kap meg. Honnét tudni h nem a nagytulaj miatt megy a kavarás? Ennyi. Orbok meg mielőtt mindent visznek probált minél jobban kijönni belőle. Mert ha azt mondják oktoberben el kell adni akkor el kell adni.
Gondolom azért, mert kölcsönadtak 2 millió részvényt shorta, meg azért mert vétozni akarnak hogy ne legyen új nagytulaj mert keveslik a pénzt amit igérnek neki, meg azért mert itt verték a nyálukat hogy ők évi 200-300 millió adózott nyereséget hozznak, erre kijönnek egy veszteséges fél évvel.
Igazad van , és mivel a Set tulajdonában van 90% így a vezetőséget kell számon kérni miért ilyen gyenge az eredmény. Előző évben több mint 2 milliárdos volt a forgalma
A mi szempontunkból (kisrészvényesekre gondolok) sem lenne ez rossz szenárió. A trükkös és hazudós Trimantól megszabadulni, majd jöhet egy új prosperáló nagytulaj, merőben új tevékenységi körrel.
A VG-nek arra a kérdésére, hogy mint tőzsdei cég, nem gondolkodtak-e azon, hogy haszonnal eladják a jókor megvásárolt, s éppen felfutóban lévő vasútépítő leánycéget Dr. Orbók Ádám azt mondta:erre a kérdésre akkor tud válaszolni, ha megfelelő, komoly ajánlat érkezik, s meggyőződnek arról, hogy az eladás a részvényesek érdekét szolgálja.
Törölt felhasználó2021. 10. 01. 11:33
Egy délelőtt nem vagyok és mik történnek. Mondtam reggel tartani. Ha kel nekik majd 60 felett vehetik.
Persze, azért itt a bizalom nem a legnagyobb erény így érthető, hogy páran már félnek és lemaradnak a vonatról... Mi pedig akik már elég régóta ülünk a vonaton megedződtünk itt az elmúlt időszakban, ráadásul most már egy kicsit nyugodtabban figyeljük és várjuk a fejleményeket 50 körül :) Jó étvágyat mindenkinek :)
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja