Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
https://www.portfolio.hu/ingatlan/20200918/novak-katalin-minden-idok-legnagyobb-otthonteremtesi-programjara-keszulok-449310 "Kiemelte: ha a kormány támogatását adja majd a programhoz, újabb mérföldkövet jelentő lépéseket vezetnek be" Meglatjuk a kormany mihez adja a tamogatasat. Valamit mindenkepp lepni kell, mert meg kell szuntetni a lakhatasi valsagot Budapesten. Ez a mostani rendszer nem mehet tovabb. A lakasarak az egekben. Nem epulnek uj lakasok. Senkinek sem jo, csak egy nagyon szuk retegnek. Ami a tobbsegnek jo lenne. Megfizetheto lakasarak es megfelelo megujulasi rata. A tul magas lakasar karos a gazdasagra.
Éljutottunk oda hugy a külvárosi félnyomortelep dohos pincéi a lágjobb béfektetések mert irodafolyosó nyílt a jazz Váci úton csak így tovább a lenini útón
Ok.. Így értem. Kb sejtem is, hogy van. Így stimmel. Na jó de én nem vok ilyen profi! Gratula. Az ilyenekbe hogy nyulsz bele? Ismerős vagy ingatlan.com?
Ugye szuterén, féláras, de nem féláron adható ki. Ott a váci úti irodatengely kellős közepén az egy telitalálat, amíg van bérlő Budapesten, ott mindig lesz bőven. Ja, raktár, nem lakás jogilag, és ráadásul osztatlan közös tulajdon, egy ingatlan lett elötödölve. Ezek nem vonzó lakásjellemzők, de attól ugyanúgy lakható és kiadható. Elővételi jogom van a többire, meg is fogom veszegetni a következő években, mind a négyet, de kettőt minimum. Durván jó.
Én is egyszerű ember vagyok, de ugye azt tudod hogy az én esetemben nem a 2012 es beszerzési árhoz számolom a 2019 ben kiadhato áron a megterulest. Mert az igen durva hiba volna!
Ki veszik 10% ert?. Az nem kis pálya. Nekem mikor eladtam a Kelenföldit gondolkodtam hogy kiadom.Nekem 3, 5% jött ki a 15% adó kifizetése után ha bérbe adom és nem számoltam felújítási kgtseget, amortizáció és üresen állást. Inkább eladtam 2019 elejen:). Te durván profi vagy!!! :))
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik