Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ami talán nem teszi annyira borússá a képet, hogy hetin és napin is a boli alján van, sőt kint belőle... Aztán az én tudományom eddig terjed, alakzatokat nem ismerek, azt talán a tanultabbak megsúgják!
Szovegertes. Nrm azt mondtam nem tudom hol lehet megnézni a tulajdonosokat hanem nem ismerem marmint az adatot. Mert nem is erdekel, swingre vettem, kerestem puszi. A brokerek meg tudjak mondani kik adjak veszik, melyik brokerceg. Lehet vslsmilyen megbizasbol veszi vagy adja valaki. Koteslista is sokat elarul. Srv miert lenne ertekteremtes? Butasag. Srvt akkor vesznek cegek ha kell a javadalmazasokhoz vagy valami reszvenycseres ugylethez. Vagy ha ugy latjak tul olcso a papir a piacon. Ez bejelentesi kotelezettseggel jar kilatszana. A reszvenyesi érték akkor no ha beruhaznak, felvasarolnak. Veszndk valami vagyonertekut.
piacbefolyásolás es összefonodások es megvesztegetés célárak könnyen mahinálhatoak csak elemzöi véleményre és ujságcikkekre van szükség Bünözök ki tudja az is meglehet.. Többször kifosztottak evvel a ricsivel ezt mahináciot regebbenis eljátszották sokszor dehogy mostis bedöltem neki és pezt tettem bele ez butaság volt Bezet kelletg volna követnem mert igaza volt amikor kiszált ebböl az átejtésböl..amit csináltak intö jel lehetett volna a régota tarto brutális eladarsok és kb 11honapja tarto vergödés es arfolyam lejtése..
Sajnos osztom a véleményed, a havi chart nagyon rosszul néz ki, bőven benne van az esés és ezt fundásan alátámasztja trump is. Én 9400-nál lentebb nem várom és őszig nagyon kevés esélyt látok a kitörő örömre. Viszont ha kialakul végre mi lesz az USA-ban és a piac tisztán látja hogy mekkora kiesés is ez a Richter számára 2027 után(!!!) akkor kilövés lesz és a farkasfu által korábban vízionált 12500 körüli árfolyam pik-pak meglesz, ott egy kis korrekció után mehet tovább…. Ami bajos hogy mi nem tudjuk hogy a nagyok mikor mit tudnak/döntenek - gondolok itt trump korábbi kiírására - ezért egyszer csak megindul a vonat mert a cég maga nagyon jó és a menedzsment is jó (tudom ezt sokan máshogy látják).
Jó napot! Hasonlóség az USD-HUF-árfolyammal. USD/HUF.-A fő csökkenő trendvonal továbbra sem sérült, az újabb dollár eladási hullám új mélypontra küldte a pár árfolyamát, amihez a forint erő is hozzájárult. A 343,75 alatt a 335,9 és 328,13 környékén jöhetne megálló. A tartós fordulathoz törni kellene a piros csökkenő trendvonalat és akkor jöhetne az esésekben a long keresés. Itt még nem tartunk, fordulós alakzat még nem alakult ki, így hosszú távú vételi jelzés még várat magára. https://kepkuldes.com/images/f97ca67b3c6870db5d41212a117ed0e8.png Ellenállások: 375; 382,8; 390,6. Támaszok: 351,5; 343,75.
"Kidobták a jó magas célárakat,hogy eltudják adni a papírt." Osztom a véleményt. Sajnos a pénzügy tele van bűnözővel... Meg kishallal. Eleve, ha egy bank, brókercég, alapkezelő mond véleményt, vagy ad célárat, az egyik sem pártatlan. Piacbefolyásolásra kiválóan használja.
A havi MACD csárt (sose néztem!) tragikusan néz ki, a hetes nem egyértelmű (de nem valami biztató), a napos szerint még 3-4 hónap vergődés kinéz. 9k alá ne menjünk, mert infarktust kapok.
Milyen szabad esés? Funda jó, fejlesztések mennek, Vezetőség teszi a dolgát. Nem day trade papír sose volt az vagyis az én szemléletemben. Itt a fő gond hogy nincs még semmi hír hogy trump hogy akarja szétkurni a gy ipart.
Icipicit, de csak egy egészen pindurit, egy hangya nemiszervnyit megrogytunk. Ja, nem, bocsi, inkább egy ló nemiszervnyit. 9885 Lehet most kellene venni?
Még egy halvány felfelé korrekció sincs benne.Teljes szabadesésben van a papír.Kidobták a jó magas célárakat,hogy eltudják adni a papírt.Ezt egyenlőre beszívtuk sajnos.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.