Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nagyon nyögvenyelős! Már a Mol is "feltámadt", OTP mindig rendben, Mtel rendíthetetlen, Richter meg küzd a pocsolyában! Értem én hogy jaj mi lesz 5 év múlva!!? 5 év!!!!! Célárak 12-13k, persze...
Egész délután egy bolond 1db számu Ricsi kötéssel lefelé kötögeti az árfolyamot szinte percenként sokszor.. Talán sortba van nagyon lefelé akarja tolni a ricsi árfolyamot?? Utálom amikor 1db számmal belekötnek a beadott megbizásomba..
jó ez 380. Reményeim szerint cece nagyrészét letudták tegnap ezért estünk. Ha így van első célár egyelőre ilyen sávtetős 11000-11200, ha kilépne felfelé a sávból akkor 11500 körül. Aztán mivel szeret ricsi sávozni szerintem le aljra ami 10300 körül kéne lengyen kb majd. Első megálló 11 nél lehet mert ott vannak a csúcsok. Ha azt leküzdi akkor 11200-300, illetve 11500 várható. Lefelé a max 10300 ra mondanám. Nyilván ezek ilyen tippek inkább. De ahogy írtam ricsi szeret sávozni és jelenleg ez a sávunk.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.