Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nekem a jelentés utáni beszéd miatt van aggályom. Lehet én értelmezem rosszul az üzenetet de azt mondták hogy nem valószínű hogy folytatódik az srv, mert mikor elkezdték akkor irreálisan olcsó volt a papír… Ezek szerint most nem az… A másik aggályom az hogy csak nagyon kis mértékben emelkedik az osztalék - pedig lehetne bőkezűbbnek is lenni… Ami szerintem extra jó lesz az a q1 jelentés és persze a q2 is. A forint gyengül így a Richter profitja folyamatosan emelkedni fog ebben az évben! Erre az évre az én vágyaimban az volt hogy a közgyűlésen vagy extra osztalékot szavaznak meg és akkor azért megy fel az árfolyam, vagy folytatódik az srv és akkor azért emelkedni tovább. Most úgy látom hogy a vezetőség a jelenlegi árfolyammal elégedett így az idei évben a 11.000ft környéke jelenleg álom lenne…
Üdv mindenkinek, egy ideje nem tudtam követni a tőzsdei eseményeket, mert egy műtéti beavatkozáson estem keresztül, de már minden ok. Jó is hogy nem néztem eddig, mert legalább nem idegeskedtem, hogyan olvad a nyereségem. De hát ez ilyen, van amikor a hullám tetején vagyunk, vagy hogy az alján, a fontos, hogy ne süllyedjen el a hajó amin vagyunk. Remélem a 9600 megfogja és kezdünk majd felfelé araszolni. Ettől már voltam nagyság rendel rosszabb helyzetbe, mert most csak a nyereségem csökkent nem a tőkém, egyébként is ez a 9600 valamikor elérhetetlen álom volt, most meg vannak akik sírnak és temetik a Ricsit. Egy dologban biztos vagyok, olyan nincs, hogy egy papír mindig csak emelkedjen vagy essen, ezért akár holnap már emelkedhet is, mert elég sokat ment már le az elmúlt napokban. Sok nyerőt mindenkinek, mert a remény hal meg utoljára !!!
" Vagy lesz még egy öntés, vagy szépen lassan tyúklépésben 9600-ra fog zárni szerintem. " Ma déli jóslat. Nos, a helyzet változatlan. Meglett a 4. piros nap, először 24'-ben. Visszazárt a csökkenő ékbe. Folytatódhat a csorgás.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.