Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Azt nem ertem egyedul hogy minden pozitiv iranyba mutat , menne is fel a reszveny de valaki onti. De mi a cel ezzel ? Enelkul kilone az arfolyam. De miert tolja le valaki az arfolyamot ? Mi haszna szarmazik belole alacsonyabb szinten eladni ? Mar tobb tizezer darabot kiontott, mennyi lehet még. Ki akkora szereplo hogy a tobb tizezer reszveny van nala? Szerintem boven 100 ezer felett van az eladott teszvenyenek a szama . Akar 150 is .
Azért mert ez pénz :) Ha neked van 100 tonna eladásra szánt sz.m. trágyád és abból 80 t jó áron apránként eladsz akkor csak a maradék 20t kell leborítanod a polgármester bejárata elé :) (az mindig olcsón vesz) :)
Teljesen analfabéta vagyok a füles csészéhez, a denevér és cicafejhez, a zászlóhoz és a 3 szöghöz. Maradjunk annyiban, hogy Balinnal néha különböznek a meglátásaink. Főleg, ha a MOL-ba véletlen lefelé húzok 1 vonalat :) Ha sörös korsót rajzolna jobban járnánk! :)
nekem is ez a bajom ott az otp is, senki nem ad el tl-t itt hiába esik a papper, nem nagyon adja senki én azt hittem jobban fogják dobálgatni, mintha senki se fosna a tl41 kiütésétől rajtam kívül, pedig ha elesik a 9600 már 9300 jön, ott meg már bármi benne van mondjuk 8400-nál ugyanez volt, és ott is megmaradt, tehát szerintem senki se foglalkozik vele, ha útba esik annyi neki
szerintem addig nem tudják visszaborítani vagyis tudnák, de ahhoz talán kell pár hét és nem célja szerintem a tl kiütés senkinek se, max az erste szokott mutyizni ha közel van, de neki a short certi fáj igazából nem a long
A mohóság még mindig azt mondatja velem, hogy lehet még egy kör a BUX-ban felfelé, de kényelmetlenül sok longcertin ülök (igaz nem közeli kiütésűekben) az összes blue-ban, és a fórum alapján jó sokan vannak így. Kérdés, hogy hogy hagynak -e nyerni minket.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.