Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
őszintén megvallva nem teljesen értem mi a longosok elképzelése.... Tavaly megvettük a papírt 8500-8700 között, kínok kínját éltük át vele hetekig, sőt 1,5 hónapig....8950 nem és nem akart menni neki. Aztán 1,5 hónap alatt felment 8650-9950 kerek 15 %-ot....ezt vártuk, meglett (egész pontosan mindenki mást várt, én személy szerint sajna előbb dobtam, de talán az akkor 9700 körüli certit éreztük legtöbben, hogy meglehet, de csaknem 10000ig ment... Jött közben egy adó hír, amiből jól jött ki, feltételezem úgy van ahogy utána előadták, mert azóta erről nem hallunk, ergó jól jött ki belőle....gyj inkább jó lett, de azért valamire csak volt a fel is.... Szóval lezajlott most a dolgok java.....aki 10000 fölé várja miben bízik? Egy bomba osztalékban? Richternél? Sose volt....Vagy egy majd nagyon jó 2024-re? Okés, de addig még 2x nézheti meg a 8xxx-et.... Szóval nem látom miért ne mehetne most egy korrekció, legalább a 15% korábbi fel feléiig vissza....
-Erste:-A múlt heti történelmi csúcsról ismét lefordult a Richter árfolyama. Jelenleg egy korrekciós hullám tapasztalható, melynek során a rövidtávú mozgóátlagok is letörésre kerültek. Támasz 9.585 forintnál látható, de, ha ezt is letöri az árfolyam akkor akár a 9.300-as szint is visszatesztelésre kerülhet.Támasz és ellenállás szintek
Megint beindították a néhány darabot vevő/szóró robotot, mint délelőtt, ez nem szokott túl sok jót jelenteni, amikor emelkedésre játszanak a fiúk, akkor nem ilyen a kereskedés. Persze a tévedés joga (és reménye) fenntartva
délután mindig erősebb a nyomás kénytelen vagyok a másik certit venni mert nincs eladó a 41-ből bár ha beszúr 600 alá akkor lehet páran dobják majd az a baj akkor nekem is dobni kéne a maradékokat, bár egy szúrás még oké lehetne...de nagyon nincs erő felfele...nem tudom mi a fene legyen
Illetve egyelore nyugi van , jovoheten valtozik bazisar amig itt toporgunk addig nincs para. Pentekig még mehetunk fel. Es a mai dolgok alapjan az irany fel van.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.