Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
szeretem a számokat :) irtad valamikor a 10k-t, és utána vettél hozzá, mikor 990-1000 környékére lejött múlthéten, figyelek ám :) persze lehet, hogy csak terelsz és mégtöbb van :D
Ez is nagyszerű eredmény, csak így tovább ! Amióta csinálom sokat tanultam a hibáimból, mert semmi tapasztalatom nem volt mikor kezdtem. Ezért futottam bele 2 durva pofonba és persze kellet egy jó adag szerencse is hogy most itt tartsak. Az a 2 bukás sajnos elvitt kb 4 misit :(
Ja es tavalyi ev vegen kezdtem certizni nullaval zartam 3 honapot , mert volt egy bukom is . Illetve en is excelben vezetem a dolgokat :D az osszes tranzakciot amit csinaltam vezetem es igy tudom kalkulalni a tiszta profitot. Ko es kotesi arakkal igy a varhato veszteseg nyereseg is megvan. Az is hol kellene eladni a celarnal.
Elobb kellett volna kezdenem a certizest. En most egy honap alatt vagyok 25% ha oti es ricsi osszejon akkor ez felmegy 50% ra. De mivel minden honapban tobbet fektetek be igy mondhatnek 75% ot is az eredeti kereskedos tőkere. Ez ket honap alatt , tiszta profit. Ha a nyers szamokat nezem adot meg tranzakcios dijakat hozzaadva 100% korul lenne. 2 honap alatt. Allampapir eves 7% hoz ez jo :) de te nagyon ugyes vagy gratulalok. En idenre minimum 100% ot tuztem ki. De ha igy haladok felemelem 200% ra :D
Aki 10-15 % kal kiszáll az kispályás ! A ma portfólió értékem a tavaly március 15-höz képest (akkor kezdtem certizni) 409 % és azért csak ennyi mert volt közben 2 csúnya bukásom is :(
A hét elején még én is többet mertem remélni, mert 9800 környékéről indult... most épp ennek is tudok örülni.. holnap szerintem esélyes a 10k vagy az új ATH érintése, tesztelése..onnan majd kiderül, mit akarnak a nagyok..túlvettségre nem panaszkodhatunk, az biztos.. lenne tér felfelé
bár nekem ezeknél jóval kevesebb van, kis keszeg vagyok ezekhez képest, 10k felett már igazán jól érezném magam..korábbról tartogattam egy kicsi 41-et is, de azt már hiába akartam venni hétfőn..OTP-ben vagyok most én is leginkább..de azért az MTel-ből is van még..onnan hoztam főleg ide a jelentés miatt, aztán majd meglátjuk...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.