Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Na akkor csak jol emlekeztem 29.4 mrd volt a varakozas erre lett 36 ami 20% al tobb. Gap up nyitast varok 9900 on es napkozben mint forro kes a vajon visszuk at 10 ezret.
Amit a vezér összefoglalójában kiemelt, az összegzi miért kiváló cég a Richter: "2023-ban pénzügyileg sikeres évet zártunk, hiszen eredeti céljainkat sikerült
túlteljesítenünk, bizonyos esetekben igen jelentős mértékben. A Gyógyszergyártás
árbevétele megközelítette a 2 MrdEUR értéket és a tisztított üzemi eredményünk a
rendkívül kedvezőtlen árfolyamkörnyezet ellenére 616 MEU-ra javult. Mind a négy
üzletágunk kétszámjegyű volumetrikus növekedést ért el 2023-ban, ami
rekordárbevételt eredményezett."
A BÉT-en hamarabb kint volt, mint a Richter saját oldalán... Nem tudom mit keveri a szart a portfolio már megint, az elemzői várakozások ~30 Mrd Ft-ról szóltak adózott eredmény tekintetében (23'Q4), erre jött a 36,4 Mrd-os valóság.
Akkor valamiert rosszul emlekeztem az adozott eredmeny varakozasokra. Na kivancsi leszek hogy kezdunk. Azert jo a jelentes , szoval gap el kene nyitnunk aztan irany fel. 10100 nal mar a kiszallot tervezem.
Fasza , jöhetnek az újabb leépítések :) Mert nem a baromságokon kell spórolni ami többszáz milliós tétel hanem a "filléres" meloson... mert ugye a felesleges kiadások valakinek a valakijén keresztül megy és az fasza..
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.