Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én még nem mertem megtenni, mert a múltkor kissé megégettem a kezem, bár a jelenlegi környezetben talán kisebb a kockázat. Sok nyerőt, majd én is megyek valamikor.
A 65.000 ezres szint elég erős. Főleg egy lélektani határ ismét. Megakasztotta a nagyokat. De ez várható volt! OTP és Telekom sokat ment idáig. Most a MOL és Richter lesz a fő szereplő szerintem. Rövidtávon. BUX szépen rátapadt a 65 ezres kitörési szintre. Mol pihent egyet mielőtt nekimenne a 2944-es nagyon erős szintnek. Richter meg a kerek 10 ezresnek készül nekimenni! Szerintem holnap van esély, hogy megpróbálják, vagy ők is rátapadnak a kitörési szintre. Szerintem az út felfelé van. 70 ezerig szerintem van potenciál Bux-ban. Ott lehet, hogy lesz egy hosszabb oldalazás, esés. De előtte még minden nagy papírunk emelkedhet egy szépet! Azt gondolom Richter szépen át fogja vinni a 10 ezret!
Nem én voltam Fibo! :) Bár lenne annyim. :)) én várok még rá 9500 körül mint tegnap (certi 1300 körül), de ma nem jött le értem. Ma csak olajat és ezüstöt vettem, már rég volt velük dolgom. :)
Ezt a 2000 db-ot adok veszek trükköt ismerem, ekkora tételekkel lehet vele 1-2 százezret keresni, de könnyen bele is lehet ragadni. Bár most szerintem ez nem fog vele megtörténni, mert valószínű nem lesz olyan esés, ami mínuszba vinné.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.