Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Na vagyok. Úgy látom teljesült pár tételem. A TL39 mind kirepült, még a tl38-ból van vastagon. Beálltam visszavenni. Örülök a szép napnak, ha nem is bődületes forgalommal.
Igen leöntötték, de ha az algoritmus átállt vételre, akkor ez csak időleges és már kezd is visszatérni. Amit ma eladtam 1000 felett, az öntésnél vissza is vettem.
TL/TS-ben ezért szeretem a DAX-ot, az naponta mozog több száz forintot.... Otp-ben sem túl jó a TL/TS, mert ott meg a vétel eladási oldal távolságával trükközgetnek és túl nagy sokszor
Igazából a tervem bejött, éreztem, hogy a 8500-8700 sáv vétel....az nem volt tervben, hogy a 8900-8950 nem megy neki és ennyiszer visszaverik.....így elég sok időt ment el a pozival, ami TL-ben sajnos így nem annyira megértős heti kb. 20 Ft buktával....1,5 hónap olyan 150 FT-ot adtam le a nyereségből + erre jön a certi vétel eladási oldal különbsége még 20-30 FT...szóval jól hangzik az 500 Ft nyerés, csak ebből lejött több mint a harmada sajnos
ha tegnap nem dobom, akkor ma látva ezt a 9200 ácsorgást biztos dobom, az a richteres fel lendület, ami egyébként az első héten is megvolt nincs meg, nem mertem volna már tartani tovább, elég volt a 1,5 hónap már.....Pedig 9150 környéke ugyan stabil már úgy fest...de akkor is...
Ami most a legfontosabb, hogy végre egyértelműen kitörtünk a csökkenő trendből és ahogy reggel írtam, hogy van esély a 9200 -on lévő 12 ezer db-os dugó kikapására, az is megtörtént. Az RSI-ben bőven van még tartalék, mivel 64 körül járunk. Úgy látom beijedtek a nagyok, mikor azt írtam, ha nem éri el február 1-ig a 9400-at akkor kiszállok :))))))))
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.