Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
én azért nem adtam el, mert nem számítok méretes korrekcióra, ha lesz is...8900 körüli eloldalazást érzek a mai napra, de azt sem tartom lehetetlennek, hogy ez csak délelőtt lesz és délután újra fel...szóval én emiatt tartom a longot...
Egyetértek Shorttime-mal a mai nappal kapcsolatban. Tegnap eladtam egy adag TL39-et nyereség realizálás miatt, amit ma tervezek visszavenni, mivel hiszek az emelkedésben.
ma a várt korrekciós nap, -0,5% körüli, azaz olyan 8900 körüli záróval a várt nekem....esetleg korrekciós fél nap, meglátjuk mennyi erő lesz, de további emelkedést érzek még 9000 fölé a napokban....
-Erste:-Gyakorlatilag egy tripla aljat követően érkezett meg a fordulat a Richterben. A rövidtávú mozgóátlagokat könnyedén törte át az árfolyam. A következő ellenállást a novemberi lokális csúcs jelenti 9.095 forintnál.Támasz és ellenállás szintek
Én ezt nem értem. Mi az az 5 év amíg piacra kerülnek a gyógyszerek? Miért olyan sok idő? Pláne úgy hogy már sok országban engedélyeztetve van.... Gondolom ezt azért előre látta a cég vezetése. Nem tudom elképzelni hogy valami olyan dolog miatt adnak ki sok millió eurót ami majd 5 - vagy a cikk alapján 10 - év múlva kezd el termelni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.