Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az otp is így volt nyáron. Mindenki várta a korrekciót erre elkezdett nagy forgalom mellett emelkedni az árfolyam. Kiderültek később hogy mi volt az oka...
Elindult a második hullám, az elsőt a 38.2 visszaverte, most már a 61.8 a cél a ~9k-s pingi! elmélet.. Persze ez csak megálló, ha minden jól sikerül! Nézzük is rövideb tf-n ami részletesebb! Itt egy kicsit előre szaladtam és egy nagy kérdőjellel jelzem, hogy nem szabad ennyire előre szaladni! :)) Az rsi csatiban van egy ford. fej, váll, persze itt a trend nincs meg hozzá, de ha felette a kereskedést megnézzük, ott van a kicsit torz alakzat pirossal jelölve! Ezen kívül, egy feltételezett ford fej váll alakzatot is jelöltem kékkel! Ez persze még sehol a kanyarban sincs, de ha a napos idősikon jelzett ~61.8/9129-et elérjük, akkor már nagyon is lehetséges a folytatás! Onnét jöhet egy jobb váll! Na ez még odébb van és sok minden történhet addig, USA, BUX stb..! Ricsi/D/h1 https://ibb.co/NVF4s1n https://ibb.co/wRqNwvw
Kezdem érteni mire gondolsz, csak idősíkonként változhat a B" vagy C" pont megítélése! Ezért nem értettem elsőre! Pl. a BUX-nál már C" jön nálam ezen az idősikon és a helye a pingi lenne, vagy ott lesz ahol fordul északnak majd! Rövidebb tf-n persze benne lesz még akár több kis ABC is, aminek B" hullámát nyúzzuk!
Uniós pénzek, Izrael, gyorsjelentések bekavarhatnak erősen! Ahogy reggel írtam ha mindegyik összejönne akkor mindenféle hullámokat félretéve 10ezer simán meglehetne idén! Persze ez csak spekuláció! Grafikonokhoz ti értetek jobban, de azok csak addig működnek, míg nem történetik valami rendkívüli. Ennek ellenére mindig szívesen fogadjuk a csártokat Farkasfu! És hálás köszönet ha beleásod magad és felrakod majd!
Sztem Richterben is lehet egy nagyobb B ha most felmegy a dupla aljból 9100-9200 környékére...meglátjuk, de nekem most a BUX emelkedése nem tiszta, pláne nem várom új ATH-ra, ezért gondolkodok inkább valafiféle B hullámban, ami után jönne egy C elég mélyre...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.