Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Azt szerintem innen senki nem tudja. Viszont látni fogod a részvény árából, mert srv nélkül most inkább lefele megy. Érfolyamnak jót tenne egy ki korrekció, utána lehet megint bővíteni és várni a longot.
nagyon pozitív a technikai kép: https://www.tradingview.com/x/RtDpB80m/ ... holnap, ha marad szentiment naposon ütheti az új tetőt 9330 körül , majd nyitva az út 10000fölé
Én most valamiért optimista vagyok. Elcsipegetik , szépen konszolidálgat egy nagy menet után. Aztán indítja a kövi hullámot 10k-ra. Benne lehet egy 9k állati árazás, de nagy zuhanást én nem várok. De rám természetesen senki se hallgasson, ez magánvélemény.
És még egy: jelenleg úgy gondolom, az srv tartja életben a jelenlegi árfolyam szintet, mivel naponta jellemzően 100 misi fölött nyomnak bele. Ha egy nagyobb eladó megunja a toporgást, ez nem fog sokat jelenteni.
De tud, ezért továbbra is csak figyelésen vagyok és várom a jobb beszállási lehetőséget. Szerintem ez a szint még nem az. Úgy gondolom 8800 körül érdemes longban gondolkodni. R:9160
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.